2777
2789
خب ازدواج ک کردی کی میخواد واست بپزه؟از الان شروع کن خودت صبح زود بپز برو سرکار

من خودم گه بخورم با مردی ازدواج کنم که مجبور باشم بخاطر ش تا ۶ کار کنم بعدش بیام خونه هم کارکنم مگه میخان خودکشی کنم 

کاربری دست ٣ نفره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاملااااا درکت میکنم استارتر

منم ۱۲ساعت سرکارم

میام خونه شام سرسری

و از همونم میبرم برای ناهار فردا

واقعا سخته درک میکنم

و تمااااام درامدمو میدم به بدهکاری های خانوادم و اصلا برای من هزارتومنم نمیمونه

اما باور کن یه مشکلی برامون بوجود اومد مادرم یه مدت خونه نبود

باورت نمیشه چه روزایی فقط نون و گوجه خوردم ناهار و شام

بخدا کاملا درکت میکنم اما از این شرایط سخت فقط برای خودسازی خودت استفاده کن

الان هم واقعا خسته ای

اف شو برو استراحت کن لعنت بفرست بر شیطان

بعدا به تاپیکت و حال و احوال الانت میخندی

راستی، خسته نباشی❤

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

خب ازدواج ک کردی کی میخواد واست بپزه؟از الان شروع کن خودت صبح زود بپز برو سرکار

درست ریپلای کردی؟؟ دوباره بخون

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اینجوری ک تا اخر عمر پدر مادر باید فقط نوکر باشن 😐😐😐ادم از ۲۰ سالگی به بالا تمامه کاراش رو خودش م ...

دیگه اینم عاقبت خربزه خوردنو پای لرزش نشستنه

بچه خواستن

بفرما

حالا جور بکشن

❤️فقط حیدر(ع) امیر المومنین است ❤️آی گــــل محمـــدی کـاش بدونی ، چـــه قشنگـــه جامـه ی حیای تو🧕تــــو دلـــت دریـــایـــی از محبتـــه، دنیـــا خیلـــی کوچیکـــه بــرای تو🤏🌍آی گـــل محمــــدی کــاش بدونی، دنیـــا تشنـــه ی نجابتـــت شــده🌸طعنـــه ها مشتــی حباب روی آب، تـــازه وقــت استقـــامتــت شــده🇮🇷🧕

درست ریپلای کردی؟؟ دوباره بخون

اره عزیزم اشتباه شده بود شرمنده🌺😘

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
پیش شما این مشکلات نیست واسه بقیه هست

هیچ کس مجبورش نکرده غذا رو بخوره یا غر بزنه مجبور نیس غذا مامانش رو بخوره میتونه خودش بپزه یا سفارش بده به همین راحتی 

خیلی زشته پدر مادری ک یه عمر زحمتت رو کشیدن بخاطر شام یک شب ناراحتشون کنی

قدر عزیزامون رو بدونیم شاید یه روزی نباشن

مشکل منو مامانمم همینه۹ صبح میرم سرکار۸ شب میام خونهغذا چی داریم ؟ سوپ😐منکه امشب نیمرو خوردم ، بعد ...

خدای سوپ غذا نیست، خخخ

من چندبارگذاشتم پسرم وشوهرم غر زدن، دیگه وقت نمیگذارم سوپ بگذارم، خخخ

هروقت مریض بشیم، فقط آبگوشت میگذارم 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

مامانت چند سالشه؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
دیگه اینم عاقبت خربزه خوردنو پای لرزش نشستنهبچه خواستنبفرماحالا جور بکشن

ما بچه هام رو بی عرضه بار نمیارم همون طور که خودمون بعد از یه سنی بدونه حمایت هیچ کسی سر پایم

بنظرم کسی که از پدر مادرش تا اخر عمر توقعه داره بی عرضه هست

فقط به خاطر این کاربر mmmmmmmm تاپیکو می‌بندم تا نظراتش رو نبینم 😂😂😂😂 حرف میزنع حس میکنم کتاب تخیلی - مذهبی میخونم 

دوستان ممنون از نظراتتون 

مرسی از اونایی که دلداری دادن 

من مامانمو بیشتر از شما دوست دارم 

صرفا به درد دل بود

❤️

کاربری دست ٣ نفره
چقدر بی اعصابی استارتر این کولی بازیا چیه اگه نمی‌زنیم بهت میگم یه امشب رو غذا از بیرون بگیر کسی که ...

چون خسته وگشنه است اینطوره

به نظرم، یکم انصاف داشته باشیم، ایشون هم خسته است، وقتی میگه همه چیز توخونه عست، توقع زیادی نیست، یک وعده غذای خوب

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود