2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من کاری به غذا ندارم ولی یک زن شاغلم که تا از ۶ صبح تا ۵ عصر سرکارم بعد میرسم خونه تمیزکاری ودرس بچه غر شوهر استرس قسط و هزارتا کار وغذای فردا باز خوبه یکی هست که وقتی خسته ای یک غذا واست درست میکنه

چقدر بی اعصابی استارتر این کولی بازیا چیه اگه نمی‌زنیم بهت میگم یه امشب رو غذا از بیرون بگیر کسی که ...

نبابا زرنگن مامانا انقدر اون غذا رو میزاره برات تا تموم بشه بالاخره 😄

مهربونا با دلهای پاکتون دعا کنید برام زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔

چرا من ناراحت و عصبی میشم چون رو غذا حساسم

شماهم حق داری ولی سعی کن بی احترامی نکنی به مادرت 

دیگه دستپختش اینجوریه ، اگر حال و حوصله داری خودت یه غذا درست کن بخور 

🌱🤍
رون مرغ با سیب زمینی بود منتها آب پز شده با یه عالمه آب

سرخش کن خوب میشه گلم

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
مرغ

یجوری اسی گفت گفتم حتما نون و آبه

مرغ که خوبه😸

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
ببخشیدا به خواهرت ظلم میشه نباید که همه اونجوری باشن

نه والا هر کی واس خودش کار میکنه چرا ظلم بشه 

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

پس دقیقا وظیفه مادر چیه ؟ چطور باید مادر بودنشو به بچه اش نشون بده...

فکر میکنی کار خونه و بزرگ کردن بچه و رسوندش به مثلا ۲۰ سالگی کار کمی هست؟!تازه بعد ازدواج هم کلی دردسر جدید.

در ضمن خونه همیشه پر از کاره. غذا هم براش درست کرده، فقط باب طبع خانوم نیست!! مگه رستورانه که هر چیزی شما خواستید بپزنند؟!

همدلی ، محبت، اصلا بودن و حضور مادر تو یک خونه کافیه.

تا وقتی بچه ها کوچیکن مادر باید غذا بپزه، بعدش دیگه هر کسی میتونه خودش انجام بده اگه غذای مادرشو دوست نداره.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
نه والا هر کی واس خودش کار میکنه چرا ظلم بشه

بچه ۱۶ ساله باید درس بخونه نه اینکه از صبح تا شب بره سرکار بعدشم بیاد تو خونه کلفتی کنه

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!