2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خیلی تو زندگیمون دخالت میکنن نظر میدن. در نمیزنه همین جوری یهو میاد تو خونه ی ما مادر شوهرم. یا م ...

خونه اینام دقیقا چسبیده بهم از همیناش میترسم پر جمعیتم هستن

مونده مادرشوهرت چطور ادمی باشه 

مادرشوهر من سیاست مدار نیست

با شوهرمم زیاد رودرواسی داره واسه همین همه کارایه خونه دسته منه

سیاست داشته باش اینجوری هم دل شوهرتو بدست میاری هم عروس خوبع تویی😉

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️
منم تو یه کوچه هستیم و متاسفانه تا ماشینمون روشن شه زنگ میزنن کجایین چرا رفتین کی میاینن کی اومد خو ...

واه بسم الله 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
ما باهم زندگی میکنیم اونا طبقه بالا هستن ما پایین خداروشکر کنار میایم باهم ولی خب سخته

منم همینطور

میشه کنارامد اما سخته

باید مراعات کنی کوتاه بیای بااحترام حرفت رو بزنی توقعی نداشته باشی 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

والا همسایه خواهر شوهر مجرد هستیم خدا برات نخواد یه رستوران نمیتونیم بریم خدا شاهده آماده شدیم بریم رستوران سرک کشید کجا گفتیم میریم شام با لباس تو خونه اومد ابرو نزاشت واسمون 

بعضیاشون واقعا مثل مادر میمونن ولی کمن

مال من خوبه ها تو بارداری غذا میاره البته بگم من خودم نمیخوام این کار کنه معذب میشم راحت نیستم ولی یه روز اتاق نامرتب بود کمرم درد می کرد دست نزده بودم به همسرم گفته بود زنت نظم نداره خیلی عصبی شدم واقعا برام تجربه شد به چشم همون خانواده شوهر ببینم 

بعضیاشون واقعا مثل مادر میمونن ولی کمن

اره قبول دارم البته منم با وجودیکه سنم کم بود ولی خیلی عاقل بودم یادمه هر وقت باهام دردودل می‌کرد و از همسرم گلایه می‌کرد میخندیدم بهش اعتراض نمیکردم و به همسرم هم‌چیزی نمیگفتم رابطشون رو حفظ می کردم و احساسم این بود مادر و فرزندن رابطه بینشون به من هیچ ارتباطی ندارد تازه به همسرم گوشزد میکردم به مادرت بی احترامی نکن البته همسرم فوت شدن و ناچار اومدم شهر خودم واسه زندگی ولی هنوزم که هنوزه مانع دیدن بچه هام و اونا نشدم و ایشون قابل احترامن واسم