2777
2789
عنوان

خواستگار چجوری رد کنم

469 بازدید | 50 پست

دوستان یه خواستگار برام اومده 

ایشون زن داشته قبلا یه دختر ۴ ساله داره ۲ سال جدا شدند  

و بهم گفت بچه پیش مامانش تو زندگی ما دخالت نداره 

چون کارخونه دار هست پدرم و مادرم رضایت دارند به این ازدواج ولی من ندارم 

و اینکه می گند با شخصیته 

ولی من دوست ندارم شوهرم قبلا ازدواج کرده باشه 

در ضمن همسرش و دخترش یه شهر دیگه هستند فاصله زیاده 

به نظرتون چیکار کنم؟

مادرم می گه ردش نکن رد کنی پشیمون میشی پسر خوبیه 

دلیل طلاقش گفت دخالت خانواده همسرش بوده

درمورد طلاق مشکوکم..

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گفت بهم مادرش دخالت می کرده تو زندگیمون باعث جدایی ما شد

انتظار نداشته باشین حقیقتو بگه!

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

این بستگی به تصمیم شماداره شماهم حق دارین بایک فردمجردکه سابقه ازدواج نداره تشکیل خانواده بدین ولی اگه پول براتون مهمه الویت اوله این آقافردمناسبی هستن

اینم بگم پسرای الان همشون آس پاس هستن تابخوان واست یه ماشین وخونه بخرن عمرفنامیره

این بستگی به تصمیم شماداره شماهم حق دارین بایک فردمجردکه سابقه ازدواج نداره تشکیل خانواده بدین ولی ا ...

من مجرد پولدار می خوام نه قبلا ازدواج کرده باشه 

نمی دونم والا یعنی بدرد نمی خوره؟

نامزد بمون حداقل ۶ ماه

بدون رابطه..

گاهی کارهای برخلاف میلش انجام بده ببین عصبیه یا نه

ازش پول بخواه ببین چقدر میزنه کارتت

تو بحث ببین دستش روت بلد میشه

موقع عصبانیت فحاشی میکنه

مادرش سلیطه ملیطه نیست

اینا همه باید موقعیتش پیش بیاد

بگو به شرط نامزدی بدون رابطه من هستم !

کنسل کن کلااا

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻