2777
2789
عنوان

عاشقانه ترین آهنگی که شنیدین

60 بازدید | 13 پست

سنتی باشه لطفاً 

خودم سر به هوا از هایده رو خیلی دوست دارم .‌

هر چند سبکش سنتی نیست 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

♩ لیلای ♩ من دریای ♩ من ★

اسوده در رویای ♩ من این لحظه در هوای ♩ تو ★

گم شـــده درصدای ♩ تو من عاشـــقم مجنون تو ★

گم گشـــده در بارون تو مجنون لیلی ♩ بی ♩ خیر ★

درکوچه های ♩ در به در مست و پریشـــو خراب ★

هرآرزو نقشـــ بر آب آروم بگیرم در دلم ★ مازیار فلاحی

♡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حس خوبیه شادمهر

آره خیلی قشنگه

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

Don't call me "kid"

Don't call me "baby"

Look at this godforsaken mess that you made me

You showed me colors you know I can't see with anyone else 

You taught me a secret language I can't speak with anyone else

تیلور سویفتم شعرای قشنگی داره

عاشقانه معین

مرسی عزیزم 

آهنگی از امین حبیبی 

اونی که میگه بدون تو کجا برم کنار کی بنشینم

سالهاست که تنها آهنگینه که همیشه گوش میدم  و جدیدا هم آهنگ امشب چاه از مجید خراط‌ها یجورایی انگار حرف دلمه

♩ لیلای ♩ من دریای ♩ من ★اسوده در رویای ♩ من این لحظه در هوای ♩ تو ★گم شـــده درصدای ♩ تو من عاشــ ...

آخی 😭❤️❤️❤️ حتماً دانلود میکنم 

آهنگی از امین حبیبی اونی که میگه بدون تو کجا برم کنار کی بنشینمسالهاست که تنها آهنگینه که همیشه گوش ...

جفتشون خواننده های خوبین. دانلود میکنم