2777
2789
عنوان

اونایی که پوستشون خوبه

709 بازدید | 98 پست

اونایی که بدون اینکه چیزی بزنن پوستون خوب بوده

روتین پوستی دارید❓️ یا هیچی نمیزنید کلا❓️

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

معمولی رو ب خوب هیجی نمیزنم گلم تازه پوسم خراب شده پوست عالییی داشتم

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نسبتا خوبه

ضد افتاب ابرسان شوینده و لوسیون ارایش پاک کن کل چیزاییه که میزنم به دور چشمم دارم واسه وقتایی که صبح چشمام پف داره نیزنم ( سریش فلزیه) پف چشمام میخوابه همین و همین پوستمو همیشه تمیز نگه میدارم رو بالشتی ساتن میندازم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
معمولی رو ب خوب هیجی نمیزنم گلم تازه پوسم خراب شده پوست عالییی داشتم

چرا خراب شده

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

من پوستم خوب بود

چندرور پیش چندبار کرمپودر زدم پوستم ب معنای واقعی داغون شد.

من روتین پوستیموخیلی وقتا انجام نمیدم

ولی قندمصنوعی روترک کردم شبو زودمیخوابم کرمپودر نمیزنم‌میکاپ خیلی کم میکنم ابم زیادمیخورم براهمین پوستم خیلی بود

چرا خراب شده

نمیدونم گلم  مثلا جوش 

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

عزیزم خواب به موقع و کافی و تغذیه خوب واقعا موثره 

من هر وقت تغذیه ام سالمه به وضوح میبینم پوستم بهتر شده 

یه دوره خیلی رعایت کردم جوری پوستم برق میزد که کیف میکردم 

ماسک خیار و سیب زمینی عالیه 

بخور گرم فوق العاده خووووووووبه 

اصلا دست به جوش نزن مگه اینکه دیگه جوری شده باشه که مجبور باشی 

اسکراب قهوه ام عالیه 

قهوه رو آسیاب کن با شامپو بدن مخلوط کن و آروم روی پوست ماساژ بده 

هیچی نمیزنم همه جا هم از پوستم تعریف میکننراستش گاهی صبح ها هم یادم میره صورتمو بشورم🫢

همچنین😂😂😂

یه حسی نداری من حس میکنم  هیچی نمیزنم خزه😂

نسبتا خوبهضد افتاب ابرسان شوینده و لوسیون ارایش پاک کن کل چیزاییه که میزنم به دور چشمم دارم واسه وقت ...

من ارایشم نمیکنم‌اخههه😬😬😬

همچنین😂😂😂یه حسی نداری من حس میکنم هیچی نمیزنم خزه😂

نه اصلا ..خیلیم افتخار میکنم که بعضیا با لوازم میلیونی در حد پوست من هم نیستن 

البته آبرسان دارم بعد حموم میزنم 

ضد آفتاب خوب و گرون استفاده میکنم 

با آرایش نمیخابم 

و البته اینکه پوستم دو سالی میشه که آفتاب ندیده 

♡
عزیزم خواب به موقع و کافی و تغذیه خوب واقعا موثره من هر وقت تغذیه ام سالمه به وضوح میبینم پوستم بهتر ...

برا کل بدن بزنم قهوه رو ؟

بخور سرد گرفتم و گلاب میزنم پوستم

ماسک خیار و سیب زمینی رو نشنیدم ولی الورا شاخه ایی میخرم و ژلش رو خودم مییگیرم و میزنم

اسکراب قهوه بگیرم یا خود قهوه رو؟؟

ولی صورتتو بازم بشور مخصوصا وقتی که میری بیرون الودگی روی پوست میشینه

با تونر بشورم ینی؟