2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر من روز اول گفت نهایت۵سال اینجاییم الان ۹ سال میگذره و من هنوز همینجام.روانمو شستن

شوهراتون چی دارن که بخاطرش این زندگی رو تحمل میکنید

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

خیالشون راحت میشه

ببین من اصلا حال نمیکنم مهمونشون میاد باید برم کمک حس دخالت میدن و یا زیادی دخالت میکنن مثلا ما فعلا بچه دار نمیشیم هی میگن رفتی دکتر وقت دکترت کی چرا نمیری دکتر این یکیشه هی میگم فعلا بچه نمیخوایم برمیگردن میگن نه بچه دار بشید خیلی خوبه و فلان اینا کمترینشه رابطه هامون با استرسه موقع بحث هامون میان بالا پیشمون که چی شده نمیزارن حل کنیم هر چقدر هم آدم بی دغدغه ای هم باشه بازم ازت انتظار دارن تو همه چی خیلیییییی مزخرفه آدم فقبل ازدواج میگه میسازم ولی غیر ممکنه حتی صبح ها نمیتونم راحت بخوابم تا یکم دیر بیدار میشم هی نگران اینم یه وقت نیان بالا ببینن خوابم حرف در بیارن اصلا دچار استرس شدم منی که به همه چی بی اهمیت بودم به هیچ عنوان نرو بگو یه جا دیگه خونه بخرید مطمعن باش خیلیی هم عزیز میمونی براشون👌

(ببخشید طولانی شد)🥰😁

چقد بد عزیزم هنوز همون جایی ؟؟

نه پدر شوهرم فوت کرد خونه ها افتاد توی ارث و میراث بقیه ی بچه های که توی اون خونه ها نبودند هم ادعای ملک کردند 

من و اون جاریم بلند شدیم از اونجا من رفتم مستأجری اون یه خونه ی دیگه خرید ولی اون جاریم که با مادرشوهرم جون جونیه خونه ای توش بود و خرید و موند 

من الان بکسالی هست آزاد شدم

Married👰🤵💍