2777
2789
عنوان

تا من باردار شدم جاریم هم باردار شده

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 43 پست
بببین متاسف برا این خانوم نباش بببین تو چه خانواده ایی رفته که اینجور میگه من تا قبل از ا ...

یعنی بخاطر حرف مردم پاره تن خودشو اذیت کنه؟منطقت از دوران غار نشینان هم عقب تره

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بببین متاسف برا این خانوم نباش بببین تو چه خانواده ایی رفته که اینجور میگه من تا قبل از ا ...

چی بگم والا

بنظر من آدم هر جا هم که باشه نباید جنسیت بچش براش فرق کنه وهمیشه باید از بچش دفاع کنه

با همین حرفت دخترا بی اعتماد بنفس شدن و احساس ناکافی بودن دارن

بعد دقیقا جنس همونی میشه که دوست ندارن

همون بخدا ....جا اینکه خوش حاال باشه اینقد بارداریش خوش یمن بوده برا جاریش هم مشکلش حل شده....درگیر چی هست....

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طرف ۸سال بچه دار نده ایشالا هر جنسیتی که میخاد خدا بهش بده سالم و سلامت

چقد دلت سیاهه جای اینکه خوسحال بشی  دامنش سبز شده اینجوری میگی

میشه برا مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی🥺😭 خدا تا کی منتظر بمونم🥺😭 ۲/۱۰/۱۴۰۳ خدایاشکرت بالاخره جوابم انتظارمو دادی😭الان یه تو دلی دارم صدای قلب کوچولوشو شنیدیم برا سلامتیش میشه  یه صلوات مهمونم کنی♥

بخدا خانواده شوهرم حساسم کردن

میدونم  عزیزم   من انقدر حرف  شنیدم  ولی شوهرم تو سنوگرافی  از خوشحالی  گریع  کرد   فقط دعا کن برا تو دلیت که دنیا اومد صحیح  سالم  باشه   ساکت  باشه  نی نی ات هم مبارک باشه   به سلامتی بغل بگیریش

من دعا میکردم اینم حامله بشه دامنش سبز بشه بخدا

من میفهمت چی میگی منم سر بارداری اولم ک دختر بود اینقد چرت و پرت شنیدم 

ی جوررررری میومدن میگفتن بچه فلانی پسره انگار قراره پادشاه بزاد 

برای دومی اینقد استرس داشتم میگفتم خدایا قراره بازم حرف بشنوم برا مادر فرقی نداره حرفای بقیه اذییت میکنن

الان این بچم پسره ی جوری پسر پسر میکنن بخدا بدم میاد

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

چی بگم والابنظر من آدم هر جا هم که باشه نباید جنسیت بچش براش فرق کنه وهمیشه باید از بچش دفاع کنهبا ه ...

من همیشه   جلوشون افتخار  میکنم  بابت دختر نازم   انقدر شیرین دوست داشتنیه    عاشفشم    ولی حرفاشون روم اثر بد  داره درونم  رو  عصبی میکنه

من همیشه جلوشون افتخار میکنم بابت دختر نازم انقدر شیرین دوست داشتنیه عاشفشم ولی حرفاشون ...

خدا دخترتون رو براتون حفظ کنه اصلا اهمیت ندین به حرفاشون واجازه ندین حرفی بزنن که تو روحه دخترتون اثر بزاره