2777
2789
عنوان

تا من باردار شدم جاریم هم باردار شده

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 43 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازابن فکرهانکن مرخرفه پسریادختربچه منم دختربودس خواهرسوهرم پسر خیلی هم نزدیکه هم بدنیااومدن الان دخترمن شاگرده اوله مدرسه شاهده رشته یوسی مس میره زبان میره مدال وشووکشوری اورده پسرخواهرشوهرم هنوزتودرسهاش مونده دختدپسر نداره بچه ات بایدبراخودت ارزش داشته باشه من سه تابچه دارم دوتادختریه پسرجوتم براسه تاشون به یه اندازه میره 

فقط میتونم بگم متاسفم واسه این طرز فکر عهدقجری

بببین   متاسف  برا این خانوم نباش  بببین تو چه خانواده ایی  رفته   که اینجور  میگه  من  تا  قبل از ازدواجم   اصلا   فکر نمیکردم  به جنسیت  بچه   ولی  مادرشوهرم  تا فهمید  بچم  دختره  هر جا نشست  هی  گفت   من که  فقط  پسر  زایدم  نمیدونم    مثلا یه  سوال  در مورد  بچه  داری  میپرسیدیم    هی میگفت نمیدونم  من که پسر  فقط  داشتم  انگار  فرق داره  پسر  دختر    انقدر  حرف ادم  میشنوه  عصبی  میشه میگه  خدا کنه  یه پسر هم خدا  فهم بده  دهنشون بسته  بشه 

عزیزم دلت صاف باشه دعا کن بچت سالم باشه به جنسیتیش فکر نکن، شاید دوست داشتن دیر بچه دار بشن ، من هم ...

آخه این خیلی وقت هست اقدام کرده دلم صاف هست من همیشه دعا می‌کردم دامنش سبز بشه 

جاری منم همینطور.من فکرمیکنم ینفرمیگفت حسرت انسان تاثیرداره.من حتی شنیدم خانمی نزدیک یائسگی بوده هووش باردارشده اینم شده..ولی استارترشماناراحت نباش خدابعد۸سال بهش بچه داده ضرری به تونمیرسه.