امشب خونه بابامم الان به شوهرم زنگ زدم خونه بود و بیکار عین مزاحم وخییییلی سرد باهام حرف زد دوباره زود هم گفت خدافظ .الان بهش پیام دادم گفتم حرف چندروز پیشت راست بود توتاپیک قبلم هست بهم گفت خانوادم اولویتن و زن مث گوه ریخته ...الان زنگ زد گفت چته باز گفتم چطور قبلنا خوب حرف میزدی پشت تلفن گفت قبلنا جادوو دعا کردی حتما دوباره برو دعا جادو کن تا باهات خوب حرف بزنم ...بدجوری دلم گرفته
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....
قصدم پیر شدن بود ! اما به پایت ،نه ب دستت 🥀- درد ها دادی ولی درمانی هنوز 🍂- میگفت: ترسی از کسی نیست، ولی احترام قشنگ تره🌝- از رفتار آدمها ناراحت نشو، آگاه شو🖤- به دور شدن نیاز دارم..دور شدن از خونه، خانواده، از دوست و آشنا از غم و دلتنگی از استرس و اضطراب، از آدمها، واقعاً به یه دور شدن اساسی نیاز دارم🌕🖤|•••- گاهی وقتا لازمه اشتباه کنی تا ببینی کی کنارته!🎈 از قوانین زندگی: هرچی کمتر بدونی اعصابت راحتتره 🌀•ولی حالم یه جوریه که وقتی یکی ازم میپرسه مشکلت چیه نمیتونم بهش بفهمونم چی داره بهم میگذره، حتی نمیتونم برای خودم توضیح بدم🔸️- آدما رو نمیشه فهمید؛ هر کسی درون خودش یه آدم دیگس🙂چرا کنار بیایم وقتی میشه کنار بزاریم❓️شمام حس میکنین زندگی داره خیلی سریع پیش میره و سنتون الكی الكی هی زیاد میشه 🛌یکی از کدهای تقلب زندگی اینه که : تقریبا هیچکس به شما اهمیت نمیده، معدود آدمایی هم که اهمیت میدن در صورت بروز مشکل حاد تقریبا هیچ کاری جز غصه خوردن ازشون برنمیاد🥀 جدا مراقب خودتون باشید. مراقب جسمتون، مراقب ذهنتون، مراقب سلامت روانتون🌿.تو شلوغش نکردی، همه ما درجه های مختلفی از حساسیت رو داریم. اگه چیزی تو رو اذیت کرده یعنی برای تو اذیت کننده بوده و نیاز نیست بیش از حد توضیح بدی😊 یه چیزی بهت بگم عزیزم؛ هیچکس حق این رو نداره که قضاوتت کنه، چون هیچ کسی واقعا نمیدونه که تو چی کشیدی، اونا شاید جریان ها رو شنیده باشن ولی «اون حسی که تو قلبت احساسش کردی رو احساس نکردن🫂میدونم نمیخوای اینو بشنوی، ولی آدما به تو وفادار نیستن، به نیاز هاشون از تو وفادارن. وقتی نیاز هاشون تغییر کنه وفاداریشون هم تغییر میکنه.⏳️
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شوهرتون و تنها نذاریدگرچه رفتار و حرفای این آقا خیلی زشته فکر اساسی کن در مورد زندگیت
تاپیک های قبلو بخون ....
بدجور تنهام اصلا هیچ توجهی از سمت شوهر نمیبینم نه چیزی برام میخره نه جایی میبرتم نه حرفی باهام میزنه ...گاهی انقد دلم میگیره زنگ میزنم اینجوری میکنه
من نمیدونم اول زندگیتون یا نه ولی مهمانی ها همراه شوهرت برو حتی همین خونه ی پدر دورهمی ها یه جوری باهم حرف نزنسد احترام ها ازبین بره چون کم کم از هم سرد میشید
بدجور تنهام اصلا هیچ توجهی از سمت شوهر نمیبینم نه چیزی برام میخره نه جایی میبرتم نه حرفی باهام میزنه ...
الان قهر کردی رفتی خونه بابات؟ قبلا هم اینجوری بود یا بعد از مریضیت اینطوری می کنه؟ چقدر نامرده که وقتی زنش مریضه ابن رفتارها رو میکنه. یه سوال بی ربط به تاپیکت ببخشید شما همیشه سوتین استفاده میکردی یا سوتین تنگ؟ آخه میگن همون فنر سوتین باعث ایجاد توده سرطانی سینه میشه.
میدونی چیه من خونواده ام اوایل خیلی تحویل میگرفتن شوهرمو بعداز یکسال بهم گفت با جادو دعا منو گیر انداختین 🙄بعد شغل بیکار کچل بداخلاق آخه این دعا کردن داشت
الان قهر کردی رفتی خونه بابات؟ قبلا هم اینجوری بود یا بعد از مریضیت اینطوری می کنه؟ چقدر نامرده که و ...
نه قهر نکردم همینجوری اومدم .من سوتین اسفنجی استفاده میکنم همیشه
من نمیدونم اول زندگیتون یا نه ولی مهمانی ها همراه شوهرت برو حتی همین خونه ی پدر دورهمی ها یه جوری با ...
۱۰ساله ازدواج کردم .خب نمیاد سه چهارماهی یبار خونه بابام میاد یعنی منم نباید ۴ماه خونه بابام برم؟؟؟؟
خانوادش بدن باهات؟این قزیه دعا چیه؟گرفته بودی واقعا ؟اگه نگرفتی حرفای خانوادشه تو گوشش شما باید برید ...
اره خانوادش هم خوب نیستن زیاد .نه بابا اصلا به دعا اعتقاد ندارم واقعا