2777
2789

ازدواج دوممه این آقاخواستگاردوران مجردیم هم بودتاشنیدطلاق گرفتم اومدخواستگاریم ادمه خوبی بودوخدابیش خانواده خوبی هم داره 

دیشب سره موضوع بیرون بودنش وزنگ زدن های مکررمن دعوامون شد وفحش های خیلی زشتی به من داد

خیلی دوستم داشت وبه قول خودش هنوزم داره ولی از دیشب دارم دق میکنم تک تک حرفاش تومغزم داره راه میره

توروقرآن نگین طلاق بگیر که به هیچ عنوان نمیتونم به هیچ عنوان 

نگین که چرادقت نکردم توانتخابم فقط بگین الان چجوری رفتارکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رو مخش راه نرو...........یمدت اصلا بش زنگ نزن

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
صبحم اومد منوبرد کلاس ومنو اوردخونمون انگارهیجی نشده دستش وگچ گرفته بودچون زده بودتوشیشه ماشین

بهش بگم یکم تنهام بزاره واسه خواب نرم پیشش 

چون فرداشب میاددنبالم

چیکارکنم توروخداراهنمایی درست بدین

نمیخوام رابطمون بهم بخوره وسردبشه

اگه خودت هر حرف و تهمتی زدی ازش عذرخواهی کن به سهم خودت و دیگه تکرار نکن سنجیده تر رفتار کن مردا همینن حتی اگه عاشق دیوانه وار هم باشن وقتی از کوره در برن فحش میدن...بهتره مشاوره زوجی هم بری

چرا گیر میدی وقتی هنوز عقدی..تو که خونه خودت هنوز نرفتی بگی تنهام و...!

اینو میگم یادت بمونه خیلی جاها آدم خودش باید حرمت خودشو نگه داره

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)