2777
2789
عنوان

ازدواج دوممه وعقدم منوزیره فحشم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1996 بازدید | 91 پست

🙂🙂🙂

هنوز نمیدونی وقتی بیرونه نباید هی زنگ بزنی 

خودت احترامت حفظ کن 

نذار حرمتا بینتون شکسته بشه

مشاوره خانواده برو

رایگانم هست‌

پیدا کن برو ببین اونا نظرشون چیه

منطق خودت چی میگه 

ی فکر اساسی کن

کتاب بخون سیاست یادبگیری 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی سرسنگین باش و بترسونشنبخشش اصلابهش گیر ندهوقتیم اشتی کردید اصلا جوری رفتار نکن ک کاراش مهمه واس ...

نبخشمش خب چیکارکنم؟ 

فرداشب برم باهاش؟ 

اگه برم به نظرم خودموکوچیک کردم بعده اون همه فحش 

اخرشب انقدرزنگ زده بودم گفت بیاخرفاتوبزن بخاطر رفتارم معذرت خواهی کردم ولی اون مشروب خورده بود توحاله خودش نبود نمیزاشت من حرف بزنم فقط میگفت کلیدم نکن میگم بیرونم ینی بیرونم

شما باید از ازدواج قبلیت درس بگیری و اشتباهاتتو تکرار نکنی

پشت سرهم پیام دادن و‌زنگ‌زدن اشتباه محضه

همیشه یادت باشه حرفاتو رو در رو بزن تو پیام و پشت تلفن اصلا این کارو نکن

زنگ های مکرر یعنی چند تا؟؟خیلی گیر دادی بهش ؟؟

خیلی زیاد۱۰یا۱۵بارزنگ زدم ۵۰تایی هم پیام دادم 

بعده اینکع پشت گوشی فحشم دادمن خیلی ترسیدم هی زنگ میزدم بیاحرف بزنیم اونم حالش خراب بودپیش دوستاش بود رفت ۱۲اومددنبالم رفتیم توماشین حرف زدیم 

فحشاش یادم نمیره🥺چیکارکنم الان فرداشب اگه گفت برم پیشش؟یانرم؟

برو حتما...نزار کدورت بینتون زیاد بشه و سرد بشین از هم..حتما به سهم خودت عذرخواهی کن تا اونم از تو معذرتخواهی کنه

اینجور فحش دادن از اوج عصبانیت میاد 

میخوای با یه مرد عصبی بد دهن یه عمر زندگی کنی، انتخاب با شماست، تنها در قورت کوری کری میتونی ادامه بدی

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خیلی زیاد۱۰یا۱۵بارزنگ زدم ۵۰تایی هم پیام دادم بعده اینکع پشت گوشی فحشم دادمن خیلی ترسیدم هی زنگ میزد ...

خیلی گیر دادی فکر کن با دوستات رفتی بیرون و نمیتونی گوشی جواب بدی شوهرت پشت سرهم زنگ بزنه و پیام بده اعصابت بهم نمیریزه؟فکر کنم دوستاش مسخرش کردن که زیاد زنگ زدی برا همین اعصابش بدتر بهم ریخته پخته تر رفتار کن عزیزم 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
نبخشمش خب چیکارکنم؟ فرداشب برم باهاش؟ اگه برم به نظرم خودموکوچیک کردم بعده اون همه فحش اخرشب انقدرزن ...

فردا شب بری چیکار کنی

بگو یمدت فاصله بگیریم دوتامون اروم شیم باهم حرف بزنیم بعد

ک هم اون اروم شه هم شخصیت تو حفظ شه

بعدشم راجع به این مسائل تو ارامش حرف بزن

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️