2777
2789
عنوان

برای خدا راهنمایی کنید

172 بازدید | 20 پست

هیچ کس جواب نمیده تاپیک زدم

اگه ممکنه راهنمایی کنید این سونو منه شوهرمم سونو داده معلوم شده واریکوسل خفیف داره یعنی هر دومون مشکل داریم کسی هست مشکل ما رو داشته باشه خواهش میکنم راهنمایی کنید اگه میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله زود زود بچه دار میشید فقط تحت درمان باشید ،خیلی ها شنیدم با واریکوسل بچه دار شدن بعد درمان .

خودتونم همینطور

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

صلوات فرستادم برات ان شاءالله ک ب این زودیا دامنت سبز بشه عزیزم 

من بلد نیستم  و سر در نمیارن فقط خواستم بگم دعات کردم خانم گل

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

نمیدونم عزیزم ولی برای مشکل همسرت هم که شده باید تخت نظر باشید تا باردار بشید قطعا اگه مشکلی توی سون ...

من فولیکولام خیلی کوچیکه ولی دکتر هیچ دارویی نداد سونو شوهرمم بردم گفت کاری ازم برنمیاد گفت هیچ کاری نمیشه کرد 😔😔

من فولیکولام خیلی کوچیکه ولی دکتر هیچ دارویی نداد سونو شوهرمم بردم گفت کاری ازم برنمیاد گفت هیچ کاری ...

ای وی اف دیگه 

مشکل شما هم که نباشه فک کنم بخاطر مشکل همسرت باید ای وی اف کنی 

گلم واریکوسل درمان داره و بستگی به تشخیص پزشک داره که با دارو درمان بشه یا عمل.بعدش باردار میشید.مشک ...

تخمک گذاریم پایینه و فوکیکولام به شدت کوچیک یعنی کلا تخمک غالبی ندارم شوهرمم واریکوسل داره دیروز دکتر زنان بودم گفت کاری نمیتونم بکنم 😔😔😔