یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اسی ازم ناراحت نشو ولی ترخدا برو مشاوره حس میکنم از نظر وسواس داری خودتو اذیت میکنی
هستن مردایی که با زناشون سردن ولی از اون طرف با صد نفر هستن
سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
ولش کن،بیخیالی بهترین راه حله،یه دوماد شوهرم داره زنش مثل ماه از همه بخدا سفیدتر و زیباتر همجاشم عملی کرده بدنش مثل برف کاشت مژه،کاشت ناخن،لیزر بدن،عمل بینی ژل لب کراتین مو اینقدر سفیده و به خودش میرسه شوهره هم سبزست اصلا خوشگل نیست،ولی نگاه سگا هم میکنه مثلا من مثل جنّم ولی تا منو هم نگاه میکنه با داشتن همچین زن خوشگلی اگه بدونی همسایشون چه شکلی بود اما تا زنش میرفت بیرون این با همسایه بود