2777
2789
عنوان

منی که بعد لاغر شدن صورتم همه چیم از دست دادم زندگیم اعتماد به نفسمو

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 63 پست
چشم میپرسم میتونید پودر تقویتی هم استفاده کنید اگ اهل ورزش هستید چون مثل اینکه اسی میگ خوب نیستن🤷🏻 ...

ممنونم چشم 

ولی اگه زحمتی نیست بپرسید واسم

الهی وربی من لی غیرک یاغیاث المستغیثین
ممنونم چشم ولی اگه زحمتی نیست بپرسید واسم

حتما،ب محض اینکه اسمشو گرفتم بهتون اطلاع میدم

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به جایی که صبح تا شب اینجا ترحم بخری! یه کاری میگم جان مادرت گوش کن. برو اپلیکیشن طاقچه رو نصب کن و یه اشتراک طاقچه بی نهایت بخر، زیر صد تومنه شیش ماهش! بعد بشین کتابهای خودیاری که بی‌نهایتن بخون! کتابهای پولی رو هم اینجا اعلام کن کسی اگر طاقچه داشت برات بخره. خود من میتونم ماهی یه کتاب ارزون برات بفرستم!

به جایی که صبح تا شب اینجا ترحم بخری! یه کاری میگم جان مادرت گوش کن. برو اپلیکیشن طاقچه رو نصب کن و ...

اسم کتابا میگی گلم کست باکس داره من ترحم میخوام چیکار به چه دردم میخوره من خودم دارم از بی اعتماد به نفسیم درد میکشم از سرزنش کردن خودم مبام اینجا درد دل یه دوس دارم مرتب به اون میگم  تلفنی منتها دخترش نمیذاره حرعپف بزنه با تلفن  .. 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
به جایی که صبح تا شب اینجا ترحم بخری! یه کاری میگم جان مادرت گوش کن. برو اپلیکیشن طاقچه رو نصب کن و ...

دعلم کن حالم خیلی بده تاپیک جدیدم بیا 

چشم میپرسم میتونید پودر تقویتی هم استفاده کنید اگ اهل ورزش هستید چون مثل اینکه اسی میگ خوب نیستن🤷🏻 ...

عزیرم ککلا قرص و پودر حتی پودر ها جوانه گندم تو عطاری ها هم سم حالم خیلی بده نتم ندارم با این حال باز گفتم ..

جدا شدی از شوهرت یا نه؟ 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
دوستان این کاربر خیلیم خوشگله صورتشم لاغر نیست، یا سرکاریم یا واقعا باید بری روانشناس عزیزم .با پاد ...

منم دیدمش. خوشگله حیف اعتماد به نفس نداره. مطمئنم خیلی از شوهرش بهتره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

آره عاااالیه

میتونی تو گوگل

قدرت

بنویس تا اتفاق بیفتد

ماورا طبیعی شدن هم

بخری

رایگانم هست

عاااالین

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯

من بت رژیم صورتم لاغر شد دکتر تغذیه ام گفت الان صورت لاغر خیلی مده همه بوکال میکنن ک

ولی گفتم میخوام پرتر شه بهم پودر کلاژن داد یک ماه استفاده کردم هر روز الان هر کی منو میبینه فکر میکنه گونه زدم صورتم خیلی پر شد

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A