2777
2789

ما  همکاریم با هم تو رابطع بودیم ولی کات کردیم درخواست داشت ارتباط کاریمونم قطع بشه میگفت تو کار بهم بی احترامی کردی دلیلشم اینه که کاری که خودم دوست داشتم انجام دادم گفت بهم پیام کاری نده جواب نمیدم ولی واقعا دیروز کار مهمی پیش اومد باید جواب میداد نقلیه شرکت زیر مجموعش میشه ماشین خواستم بهم ندادن رییسمون گفت بهش بگم‌ که به نقلیه بگه بهت ماشین بدن بعد پیامش دادم جواب نداد منم یه  پیامی براش فرستادم بهش توپیدم که مجدد جواب نداد و عکس پیامامو میذارم حالا امروز اومده یه دستوری رو به من داده توی گروه جلو چشم اون دونفری که سکه ی یه پولم کرد

ولی من همکاری کردم بهش پاسخ دادم

بعد عصر میخواستم برم بازدید جایی که وظیفه ام هست رو انجام بدم قبلا گفتن به من نرو ولی خودش مخالف بود میگفت باید بری بازدید حالا امروز سوار ماشین شدم برم بازدید ماشین میگه شما رو گفتن نبریم اونجا اجازه نداریم کی همیجن چیزی گفته فلانی!گفتم به من اعلام نشده تماس بگیر باهاش بهش زنگ زدگفت اگه میخواد بره جای دیگه ببرش اگه میخواد بره اونجا شما حق نداری ببریش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس میکنم دوسِت داره و لج کرده

منو واقعا داره اذیت میکنه قبلا گفته بازدید نکن خودم بازدید میکنم تو کارم دخالت نکن ولی واقعا این وظیفه منه که اونجا دارن انجام میدن

سلام

ممنون که بفکر هستی و بازدید خوابگاه رو گفتی من انجام ندم ولی لطفا اگه تصمیم میگیری یه چیزی رو منع کنی اطلاع رسانی کن اگه خودت نمیخوای بگی به .... بگو بهم بگه به ....بگو بهم بگه نه اینکه من سوار سرویس شم راننده بهم بگه شما ممنوعه رفتنون به خوابگاه!خوابگاهی که روز اول خودت گفتی برو بازدید 

لطفا آبروی منو جلوی نفرات نقلیه و دوتا نماینده ترابر راه نبر که پس فردا هزاران حرف پشت سر جفتمون در بیارن بزنن

راننده که خر نیست من سوار شدم میگه ممنوعه رفتنت من با چهره تعجب زده نگاش میکنم میگه دستور ....... هست خر که نیست متوجه نشه یه موضوعی پیش اومده

لطفا جفتمون رو سر زبونا ننداز 

و منو سکه ی یه پول نکن که بشینن بخندن پشت سرم

هرکس برای خودش یه شخصیت و غروری داره لطفا غرور و شخصیت منو توی محیط کارم خراب نکن من قراره یه عمر اینجا کار کنم

علاوه بر خراب کردن شخصیت من حتی اینکارات باعث خراب شدن تصویر خوبی که تو ذهنم ازت داشتم هم میشه

اونروز درخواست داشتی باهم در ارتباط نباشیم قبول کردم چون خواسته ات خواسته خودمم هست ولی قرار نبود توی محیط کار همدیگه رو اذیت کنیم و بشیم سوهان اعصاب هم

منم مثل خودت واقعا تمایل ندارم برگردیم به قبل ولی لطفا وجه کاری منو پایین نیار‌.

ممنونم شب خوش

سلامممنون که بفکر هستی و بازدید خوابگاه رو گفتی من انجام ندم ولی لطفا اگه تصمیم میگیری یه چیزی رو من ...

جای اینا بنویس" لطفا مشکلات روانی خودتو قاطی همکاریت با من نکن."

یکی سر پا موند و رسید:)