2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چندروپیش یکی همین تاپیک زد سرشب نزدیک صبح کیسه آبش ترکیده بود انشاالله شماهم راحت فارغ شی

وای یعنی میشه.به خدابرای همه نی نی سایتیادعامیکنم اگه لیاقت داشته باشم فصل امتحانات بچه هامه و واقعادرمونده شدم برام دعاکنید

من شنیدم بعضیا دم نوش گل گاو زبان میخورن دردشون میگیره...رابطه بدون پیشگیری هم دهانه رحم رو باز میکن ...

باورکن دمنوش گل گاوزبان خوردم کپسول گل مغربی میخورم یک شیشه روغن کرچک خوردم معاینه تحریکیم کرد دکترحتی دوبار. ورابطه محافظت نشده دیگه نگو

وای یعنی میشه.به خدابرای همه نی نی سایتیادعامیکنم اگه لیاقت داشته باشم فصل امتحانات بچه هامه و واقعا ...

حتما عزیزم توام واسه من دعا کن زود زایمان نکنم سرکلاژ دارم زود کیسه آبم پاره میشه

باورکن دمنوش گل گاوزبان خوردم کپسول گل مغربی میخورم یک شیشه روغن کرچک خوردم معاینه تحریکیم کرد دکترح ...

انشالله به زودی دردت میگیره...اگه هم نگیره آمپول فشار میزنن فقط به دکترت بگو آسپاسنال برات بزنه تا زیاد درد نکشی

بی حسی از کمر...درد رو خیلی کم میکنه

خیلی ممنون حتمامیگم ولی من حاضرم صدبرابردردبکشم ولی زودترزایمان کنم دارم کم کم افسرده میشم واین حالودوست ندارم

خیلی ممنون حتمامیگم ولی من حاضرم صدبرابردردبکشم ولی زودترزایمان کنم دارم کم کم افسرده میشم واین حالو ...

عزیزم انشالله به سلامتی زایمان میکنی ...لحظه زایمان برای منم دعا کن برا بچه دار شدن