2777
2789

نمیدونم چرا اصلا بجز جدایی از شوهرم حس ا مربوط به اون ..

با خودم خیلی درگیرم هر چی عکس میدارم میگن خوبی اینا باز تو سرم نمیره اخه همش میگم من کامل نیستم من این عیب اون عیب دارم قشنگ نیستم هر کسی جا شوهرمم بود شاید این میشد راجب زیبایی میگما یا شوهرم حق داره اون خودش چهرش خوبه دوس داره زنشم حوری باشه ،یا برو از زندگیش که عذابش ندی با بودنت پیشش هر چی میگم اون اون دنیا تقاص پس نده این دنیا بوه بدبخت بشه میبینم دلم نمیادو دلم نمیخواد بدبخت بشه اما خوب حس تعلق خاطرمم بهش نمیزاره براش ارزو خوب کنم شدم چوب دو سر طلا تو این جریان .. 

پیش خودم میگم منی که زنم به طاهر مردی که پیشم اهمیت میدم اونگه دیگه مرده ... میدونم سوهرم دوس داره یکی تو زندگیش باشه که دوسش داشته باشه براش دوق کنه و من با فک کردن به اینا واقعا عداب میکشم و شرایطی نبوده نداشتم که منم .. همیشه ارزوش داشتم منم به خودم برسم من اونی باشم که شوهدم میخواد ،همه بچه ها اینجا میگن مه شوهرت به بعدیم وفادار نمیمونه نه من ده سال با شوهدم زندگی کردم میدونم میشناسمش میدونم اگه من یدره از اینی که هستم سر تر بودم همه چی عوض میشد و همیشه درد بزرگ حصرت بزرگم این شد که نتونستم به خودم برسم .. شرایطی برام رقم خورد خودمم تو این ده سال دوسال اخرش مریض شدم هر کاری نمیتونم دیگه برم ،لاغری صورتم جیب پر پول میخواد که مدام ژل بزنی من دیگه کم اوردم .. اگه مثل گذشته بودم هر کاری میتونستم برم اما الان به زورررر بتونم یه درامدی در حد نیازا صروری و رسیدگی خیلی کم در حد ابرسان اینا برا خشکی صورتم بخرم نمیتونم از پس خواسته ها شوهرم بر بیام نه خودش میده البته انقدر نداره که بده ،همش میگم تو بمونیم اینده شعلی خوبی نداری که بتونی خودتم به خودت برسی که... و نا امبد تر از همیشه میشم .. همه دردم لاغری صورتم خیلی بدم کرده ... میدونید من از یجایی به بعد اعتماد به نفسم اینجوری شد صورتم به شدت پر زیبا بود شقیقه ها بپلوپ گونه اومدم سر خواسته شوهرم رژیم گرفتم لاعر کنم پاهام لاغر بشه صورتم لاغر شد دیگه چاقم شدم برنگشت صورتم به حالت قبلش ،و اون زمانا که لاغر شدم چقددددر از فامیلا حتی با دیدن من گریشون گرفت یا جا خوردن گفتن تو به اون قشنگی چرا اینجور شدی ..یکی عکسا قبلم میدید میگفت واقعااا این تو بودی ؟ 😔 از اونموقع من اینجور شدم .. شوهرمم بدتر شد . جدایی خواستنش بیشتر از اون دوران شروع شد قبلش فقط اختلافایی بود که مادر شوهدم گند میزد تو زندگیمون .. 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

نمیدونید من قبلا چقدر کمپوت اعتماد به نفس بودم جوری که شوهدم جا میخورد ادا هم نبودا از صمیم قلب خودم باور راشتم زمانی که صورتم لاعر شد و همه بهم ابراز کردن فامیل پدری مادری دویت همهههه حتی پسرا فامیل که همشون من یه زمان میخواستن دورادور شنیدم ...  رفترا سوهرم .. اون روزا خبلی سخت بود خیلی روزایی بود که خیلی سرش عداب کشیدم انقدر عصه میخوردم میگفتم الانس سکته کنم از ناراحتی زیاد تا جاریم برام دل میسوزنوند میگفت چی تو روز خودت اوردی بشو مثل قبلت بابا . اما نشدم نشد .. اعتماد به نفسمم بعدش داعون سد  .قبلا خودم واقعا یه حوری میدیدم که رو دستم نیومده همه جا با اعتماد له نفس میرفتم مهمونی بیرون .. انگار زیبا مطلقم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اما الان ادمی شدم که حتی منفی هزار شده اعتماد به نفسم با وجود اینکه انقدرام بد نیستم معمولی شدم و همش حسرت صورت پر دیگران میخکرم پاها لاغرشون کلا  خیلی داعون شدم 

چوب دوسر سوخت نه دوسرطلا 

اگه دوسرطلابودی خو الان خشخشانت بود😐

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

چ ربطی داره دختر خوببببب

ولی اگ‌برات مهمه برو دکتر یه قرص هست میده بهت درجا پف میکنه صورتت

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

اما الان ادمی شدم که حتی منفی هزار شده اعتماد به نفسم با وجود اینکه انقدرام بد نیستم معمولی شدم و هم ...

لاغری به هرکسی نمیاد کلا تپلی انگاربراخیلیا ساخته شده 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

چه قرصی ؟

عزیزم من خودم استفاده نکردم اسمشو نمیدونم اما دوسه نفر اطرافم استفاده کردن ب یکماه نرسیده

اگ خیلی برات مهمه ازشون بپرسم بهت بگم؟

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

چ ربطی داره دختر خوبببببولی اگ‌برات مهمه برو دکتر یه قرص هست میده بهت درجا پف میکنه صورتت

نهههههههه اصلااا اون قرصا دچار نکروز مفضل میکنه ادم بختطر روماتیسمم تو یه گروه عضوم که اعصاعش نکروزی شون با مصرف اونا 

عزیزم من خودم استفاده نکردم اسمشو نمیدونم اما دوسه نفر اطرافم استفاده کردن ب یکماه نرسیدهاگ خیلی برا ...

آره خدا خیرت بده 

منم لاغر شدم صورتم خیلی استخونی شده

الهی وربی من لی غیرک یاغیاث المستغیثین
آره خدا خیرت بده منم لاغر شدم صورتم خیلی استخونی شده

چشم میپرسم 

میتونید پودر تقویتی هم استفاده کنید اگ اهل ورزش هستید چون مثل اینکه اسی میگ خوب نیستن🤷🏻‍♀️