2777
2789
عنوان

استاد دانشگاهم بهم پیام داده (اسکرین شات پست اول)

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 21 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه اشکالی داره خواهر

اگه مثلا طرف اسهال هم داشت باید به استادش می گفت اسهال داشتم؟ 😐😐😐 

اینجور مسائل خصوصیه

صحبت کردن از مسائلی که ذهن شنونده رو متوجه تفاوت های جنسیتی (اونم آلت جنسی و رحم و تخمدان و...) میکنه اشتباهه

همونطور که ما دوست نداریم یه مرد غریبه بیاد از مشکل پروستاتش جلومون بگه و درست هم نیست که چنین کاری رو بکنه، ما هم نباید در مورد مسائل خصوصی خودمون بدون ضرورت باهاشون حرف بزنیم

اگه مثلا طرف اسهال هم داشت باید به استادش می گفت اسهال داشتم؟ 😐😐😐 اینجور مسائل خصوصیهصحبت کردن از ...

حرف اسهال نیست😂🤝پریود یه مسئله عادیه همه میدونن که چی به چیه لطفا اینقد بزرگش نکنید ،بزارید عادی سازی بشه،تا به ینفر میگی حرف درمیارن میگن فلانی بی حیاست،لطفا اینقد یه چیز عادی و کوچیکو بزرگش نکنید

حرف اسهال نیست😂🤝پریود یه مسئله عادیه همه میدونن که چی به چیه لطفا اینقد بزرگش نکنید ،بزارید عادی س ...

مگه اسهال غیر عادیه؟ 

شما وقتی میگی اسهال دارم

چی در نظر مخاطبت میاد؟ 

چی به ذهنش میرسه؟ 

وضعیت دستشوییتون دیگه

و این که تو توالت چه حالتی دارید و... 

دقیقا مشابه همین، وقتی به کسی میگی پریودی، در ذهنش خروج خون از واژنتون و نوار بهداشتی خونی تو ذهنش تداعی میشه

دقیقا چرا باید یه جنس مخالف یک چنین تصوری از شما در ذهنش پیدا کنه؟ چه ضرورتی داره اصلا چنین تصویری وارد ذهنش بشه؟ 

شما با همجنس خودت هرچقدر میخوای در مورد پریود حرف بزن، وقتی ضرورتی نداره چرا باید با یک جنس مخالف در موردش حرف بزنی؟ 

هر چیزی که تو مجازی راه میفته نیفتید تو جوش 

با هر موجی همراهی نکنید

خودتونم یه کم فکر کنید

اینو یه دهه هشتادی داره میگه

نسل جدید

نه کسی که مال چند دهه قبله 

تفکر نقاد یعنی همین

مگه اسهال غیر عادیه؟ شما وقتی میگی اسهال دارمچی در نظر مخاطبت میاد؟ چی به ذهنش میرسه؟ وضعیت دستشوییت ...

همه ی اینا عادیه،هیچکدومشون مشکلی ندارن توی همه‌ی ادما وجود داره ،هرکی هم هروقت دلش بخواد میتونه تصور کنه

نه عزیزم اشتباه میکنی،این شماهایید که همه چیو یجوری بزرگش میکنید که آدم جرئت نمیکنه پیش یکی از پریودی و مسائل دیگه حرف بزنه اگه از دهن آدم بپره طرف انقد تعجب میکنه ک آدم از خجالت آب میشه

این ذهن عقب مونده ی شماست که همچین فکری دارید و باهاش جامعه رو به گند میکشونید

انقد همه چیزو عجیب نشون میدید که از دید جنس مخالف این چیزا غیرعادی و تعجب آور میشه و میشن یه مشت ه.ول و همش منتظرن تا یه کلمه ای دهن یه دختری بیاد بیرون

اگر عادی سازی بشه دیگه ترسی هم ازاین حرفا و کارا نیست

به هرحال لطفا ذهنیتتون رو برای خودتون و خانوادتون نگه دارید و به بقیه منتقل ندید،هرکسی یه طرز فکری داری قرار نیست بخاطر اون سرزنش شه و بهش توهین بشه

لطفا باور هاتون رو تو خودتون نگه دارید باهاش ذهن چن نفر دیگرو شستشو ندید

همه ی اینا عادیه،هیچکدومشون مشکلی ندارن توی همه‌ی ادما وجود داره ،هرکی هم هروقت دلش بخواد میتونه تصو ...

بشین سر جات بینیم بابا😂

تو طرز تفکر غلط خودتو جار بزنی

و هییییچ منطق و استدلالی هم براش

نیاری

اونوقت منی که یک طومار منطق و 

استدلال دارم طرز تفکرمو برای خودم

نگه دارم؟ 😂

هر وقت امثال تو دهنشون رو بستن

ما هم دهنمون رو می بندیم

شما هر وقت پریود شدی به هر

جنس مخالفی رسیدی جار بزن بگو

پریودم و مردان جامعه رو از خطر هول شدن نجات بده 😂 حتما وقتی جلوی مردا اعلام می کنی پریودی خیلی احساس ناجی بودن می کنی 🤣 داری از خطر هول بودن نجاتشون میدی

ممنون که به فکر مردان جامعه مون هستی

بار کل زنان جامعه به گردنته

صد البته که درکی از کلمه ی "حیا" نداری

اون دختری هم که چند وقت پیش وسط دانشگاه

لخت کامل شد هم لابد همین تفکرو داشت دیگه

خروجی تفکری که "حیا" رو به سخره میگیره

می شه یه مشت آدم توخالی که تهش نصفشون

لخت میان بیرون😂 

همین حرفا رو تو گوش بچه هاتم بخون

ببین تهش چه زباله هایی میشن😂

نه از گفتن فحش های رکیک "حیا" می کنن

نه از لخت شدن "حیا" می کنن