2777
2789

وای ازبچگی عاشق نمازخوندن بودم فک میکنم بزرگترین راه و منبع عظیم ارامشه ... اطراعیانم هیچکدوم اصلا  و ابدا نمازنمیخونن و معتقد نیستن و مسخره بازی میدونن من جمله پدرم اینا و  خانواده شوهرم ک کلا ازاون سمت بوم بی اعتقادی دارن میفتن   خیلی دلمممم میخواد بخونم همش انگار یچیزی گم کردم یکسال و چندماهه ک کاشت ناخن و مژه مو واسه همیشه ریمو کردم به هدف نماز  بااینکه خیلی سخته ترک عادت کارای زیبایی چون بی نهایت اعتیاداوره

.( اونایی  که دارن میدونن ) 

اما اصلاااا نمیشه ینی ب هردری میزنم موفق نمیشم  یا نجس میشم چون بچه هام کوچیکن یا وسواس میگیرم یا بیدار نمیشم یا یادم میره خیلی سختههههههه بی نهایت غبطه میخورم ب کسایی ک خدا انقد دوسشون داره ک موفق ب انجامش میشن اونم پیوسته 😟

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

من ی سالی بود ترک کرده بودم سه هفته ای هست شروع کردم و روحم و وجودم از همیشه آروم تره خیلی به خدا نزدیک شدم‌ دیگه از هیچی نمی‌ترسم البته نمازی که میخونیم هم باید واقعی باشه من سعی میکنم همین که عربی میخونم معنی فارسیش هم تو ذهنم بیارم تا خدا رو بیشتر حس کنم اصلا غافل نشو حتی قضا هم میخونی بخون کمکم درست میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اذان تقویم گوشیت رو فعال کن 

یکم هم همت داشته باشی میشه 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

من از ۷  ۸ سالگی میخونم اگه خدا قبول کنه🥲 البته خیلی وقتا اخر وقت یا بدون حضور قلب و ... خوندم ولی همیشه میخونم

بابام از موقعی که کوچیک بودم هر روز بهم پول میداد بعد نماز بعدش که دیگه عادت کردم خودم میخوندم دیگه نداد😃😂

عضو کانال های خداشناسی تو ایتا بشو 

کانال های مذهبی 

اساتید مذهبی 

همه کانال دارن فیلم دارن پادکست دارن 

ایینقدر روت تاثیر مثبت میزارن که خودت هم زود متحول میشی

نماز آرامش میدهبتعث میشه زندگی آروم و بانشاطی داشته باشی اصن باعث میشه همه چی خوب پیش بره آرامشی ک توی نماز و قرآن خوندن هست تو هیچی نیس

#اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ 🙏❤️❤️ دبیت،گیوه،چوغا خونمیرزا ،فلارد،لردگون😜👍