2777
2789
عنوان

کیا نمازمیخونن خوشبحالشون 😣حسودیم میشه 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 71 پست
حالا بعد یه مدت که دنبالت میکنم بهت بگم اصلا اصلا غصه همسرت نخور نه دور باش نه نزدیکآدمها عوض میشن ن ...

ممنون از نظر وتجربه ی خیلی ارزشمندت قشنگم   درسته کاش یکم ازاین خونسردی و ارامشتو تواین موضوع داشتم یمدت خوبم یدفعه میریزم بهم ... 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

من خودم همیشه به خودم گوشزد میکنم نفر اول زندگیم خودمم بعد بچه هام بعد پدرو مادر بعد خواهر و برادر بعد همسر

یعنی همیشه همخونم برام اولویته برای همین خیلی کم پیش میاد تو نخش میرم یعنی می‌دونم برم هم فایده ای ندارد کسی که بخواد خطا بره می‌ره حالا ممکنه جلو من نباشه ولی وسوسه بیوفته بجون یه شخص خودش باید کنترل کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی کار خوبی کردی برگشتی تو به همسرت برنگشتی به زندگی که صاحبش برگشتی وقتی بچه داری یعنی صاحب یه زندگی حالا یه نفر هم شریک این زندگیه میتونه ادامه بده یا شراکتشو بهم بزنه ولی صاحب زندگی مادر خانوادس

همش فکر میکنم غسل ب گردنمه و درست انجام نمیدم یا وضوهام با‌طله یا سرنماز یادم میره چی یاید بگم و می ...

انقدر نباید کمالگرا باشی بنظرم شما تلاشتو بکن براخوندن نماز هرچقدرررر که میتونی وتوجه به وسواست نکن اصلاااا که کارشیطونه 

عزیزم خدا به تلاشت نگاه میکنه نه نتیجه .‌‌‌...من .ممکنه تااخرعمرم نتونم یه نماز باتمرکز بالابخونم ولی سعی خودمو میکنم خدا اینو میخواد برا خدا تلاشت مهمه 

موفق باشید

واقعا الان میفهمم درستی این آیه رو که إن الصلاة تنهی عن الفحشا و المنکر همانا که نماز انسان را از فحشا و عمل زشت باز می دارد 

تو خانواده ها و جوامعی که نماز و اعتقاد و ایمان واقعی نیست فساد و فحشا زیاده 

عزیزم یه دست لباس گشاد و تمیز بذار کنار هروقت خواستی نماز بخونی بپوش 

تو شروع کن خدا هم کمکت میکنه

من خودم از مهر دوباره شروع کردم بی نهاااایت از خدا ممنونم که دوباره توفیق داد نماز بخونم

نماز هم اعتیاد اوره 

توی سایت مهندش طلبه یه دوره ی ایجاد عادت هست .. کمکت میکنه توی نماز خوان شدن 

حتی میگه ینفر میتونه روزی یکبار نماز بخونه..تا بعد برسونه به 5 تا نماز

توضیحاتشو گوش بده از لحاظ شرعی میگه کامل چجوری

من نمیتونم کامل بگم

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

من همیشه نمازم سرجاش هس اکثرن اول وقت .ولی نماز صبح خیلی برام سخته فقط ماه رمضان کامل یه ماه نماز صبح میخونم 

همیشه هم بعد نماز مغرب عشا دعای هفتاد استغفار حضرت علی رو بخونین بی نهایت بهتون آرامش میده و تو زندگیتون معجزه میکنه‌ یه ساعت وقت میگیره ولی واقعا ارزش داره 

همش فکر میکنم غسل ب گردنمه و درست انجام نمیدم یا وضوهام با‌طله یا سرنماز یادم میره چی یاید بگم و می ...

عزیزم نماز بینی شیطان رو به خاک می ماله بخاطر همین همه  زورش رو میزنه منصرفت کنه

بخون 

باحضور قلب یا سرسری 

اول وقت نتونستی ، دیرتر 

یادت رفت قاطی کردی 

ولی بخون

نذار به هدفش برسه 

غسل هم دستورش مشخصه ، وسواس نداشته باش

اگر مبخواستی مطمئن شب زنگ بزن بپرس یا با اپلیکیشن آنلاین بپرس

096400 خوبه 

بهت تبریک میگم عزیزم، که این تصمیم زیبا رو گرفتی.هرچی میتونی بخون از خدا بخواه پیوسته بشه شک نکن میشه،اییینقد بخواه تا بشه.توی نجسی هم لباستو موقع نماز عوض کن غسل نیاز نیست.اگه وسواسی که یمدت توجه نکن تا برطرف بشه. تو که این تصمیم رو گرفتی پاش بمون بذار مسخره کنن یا هرچی..پای اراده ت بمون.بدون الان تو زمونه ای هستیم که اقلیت ها دارن راه رو درست میرن و تو هم از همونایی.خدا کمکت کنه منم برات دعا میکنم دوست عزیز