2777
2789

بچه ها معذرت میخوام ولی من یکی دو ساله اوایل صبح همش نفخ دارم  صبحونه هررچی هم بخورم بدتر میشم میگم شاید چون معدم خالیه اینجوری ولی صبحونه ک میخورم بدتر میشم

یه بار رفتم دکتر گف اسید معدت بالاس ولی با قرص اینا هم تفاوتی ندیدم 

چیکار کنم دیگه شرایط دکتر رفتن ندارم و واقعا این مسئله خیلییییی اذیتم میکنه کسی مثل من بوده راه حلش چیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط صبح یا ظهر شب هم هست؟

ظهر و شبم هست ولی اکثرااااا صبح یعنی برام بدجدری مشکل شده ببخشید اینجوری میگم در حدی ک نه میشه راه رف نه میشه نشست خیلی اذیت میشم واقعا کلافه شدم😖😔

آزمایش میکروب معده دادی تا حالا؟

دادممم گف مشکوکه بهم قرصای عفونت اینا داد تیر ماه بود اسمشونو یادم نمیاد

و واس اسید معدمم پنتومید و کلیندیون سی داد

اینم بگم ک همیشه خدا گلاب ب روتون اسهالل شدید میشم بعد خوب میشم

ظهر و شبم هست ولی اکثرااااا صبح یعنی برام بدجدری مشکل شده ببخشید اینجوری میگم در حدی ک نه میشه راه ر ...

بله خودمم همینم شما روده تحریک پذیر داری مثل من صبح بیدار میشم کلی نفخ بعد مال من بیرونم نمیاد یبوستم هستم طبق تجربه خودم ویتامین سی روده رو اروم میکنه امتحان کن ببین چی میشه

بله خودمم همینم شما روده تحریک پذیر داری مثل من صبح بیدار میشم کلی نفخ بعد مال من بیرونم نمیاد یبوست ...

دقیقا هر چی چکاپ اینا دادم بم گف مشکلی نداری فقط اسید معدت بالاس

ولی اینجوریم ک ناراحت بشم استرس بگیرم رودم میریزه بهم و اسهال و تب و نفخ میگیرم منم هر چیییی سرچ میکنم میگ روده تحریک پذیر

دقیقا هر چی چکاپ اینا دادم بم گف مشکلی نداری فقط اسید معدت بالاسولی اینجوریم ک ناراحت بشم استرس بگیر ...

اره متاسفانه خیلی مشکل بدیه منم دارم امروز چند تا تاپیک دیدم چقدر زیادشده 

از کی و چطوری شروع شد ؟

الان ۱۸ سالمه

از ۱۴ سالگی یادمه از وقتی استرس کلاسای مجازی و پرسش تصویری میگرفتم اینجوری میشدم اونموقع انقد بد نبود ولی این دو سال خیلییییی بدتر شد خیلییی

الان ۱۸ سالمهاز ۱۴ سالگی یادمه از وقتی استرس کلاسای مجازی و پرسش تصویری میگرفتم اینجوری میشدم اونموق ...

خب شاید به خاطر استرسته و این که مدام بهش فکر میکنی .آزمایش دادی ببینی میکروب معدت خوب شد یا نه ؟