2777
2789

من یکم جوگیر شدم رفتم ی چیز دوتومنی خریدم اصلنم بدردم نخورد یعنی خلاف چیزی بود ک فکر میکردم و الان فقط باید بندازمش تو کمد خاک بخوره دلیل خریدنم عجول بودن و صبر نداشتنمه 

یعنی اینقدر عصبی ام از دست خودم 

هی میگم یعنی چرا صبرنکردم ببینم چی ب چیه 

رفتم سریع کلی پول علکی دادم چیز علکی تر خریدم انداختم گوشه کمد الان 

ولی دیگه عهد کردم ک اصصصلااااا چیز علکی نخرم اصلااا 

یعنی حتی دیگه نمیخوام ولخرجی کنم 

من خودم کارمیکنم و بابت پولایی ک درمیارم کلی زحمت میکشم واقعا حیفع ادم دلش برا پولش نسوزه، میشه با این خرجای علکی ب جاش مثلاً طلای کوچیکی بخرم کم کم، تبدیل کنم ب ماشین ب هرچی ک سرمایه س ن چیزی ک بندازم خاک بخوره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره ولی فک میکنم خوبه بم میاد ولی اینطور نبود الانم ی بار نمیتونم بپوشمش و انداختم کمد فقط

استفادش کن بنظرم ،منم همین اخلاقو دارم یه یچی میخرم بیرون میام خونه پشیمون میشم درصورتیکه اون چی واقعا قشنگه

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

آره شب یلدا خرمالو نیاوردن خودم پاشدم یدونه یواشکی تو اشپزخونشون خوردم خاکبرسر جوگیرم بیچاره شوهرم تازه یه جعبه خریده بود برام نمیدونم چرا این کارو کردم متاسفم واسه خودم