2777
2789
عنوان

چرا دکترا اینقدر به درد نخور شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 41 پست
اووووه😂😂خواهر والا خوبه حداقل روی آزمایشت خونده😂

داشت برگه آزمایش رو می خوند چندبار خمیازه کشید😂😂🤣🤣

تازه هنوز اینقدر شلوغ بود نمیدونم تا ساعت می خواست بمونه

خب چیز بدی نگفته که

اون گلبول قرمز و اینام شما نمی‌تونی صرفا به خاطر کم یا زیاد بودنش بگی چه مشکلی داری ولی دکتر به طور کلی تفسیر می‌کنه

کبدچرب هم دارو نداره عزیزم ! باید رژیم و ورزش رعایت کنی

داروهایی که وجود داره فقط گیاهیه و اونم کمک کننده هست نه درمان!

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داشت برگه آزمایش رو می خوند چندبار خمیازه کشید😂😂🤣🤣تازه هنوز اینقدر شلوغ بود نمیدونم تا ساعت می خ ...

وای بنده خدا😂😂😂

وای مگه مجبورن در روز انقد بیمار قبول کنن😑

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

عزیزم شما خیلی چیزارو متوجه نمی‌تونید بگید دکترا بدن

اون دکتر دقیقا می‌دونه به کجا لازمه فقط نگاه کنه و واقعا هم همینطوره دکتری ک سال هاست کارش اینه تو اینجور موارد حرفه ای میشه در مورد تشخیص دارو هم باید بگم حق با ایشون بوده کبد چرب داروی خاصی نداره به تغذیه افراد و سبک زندگی مربوطه عزیزم آزمایش رو یک فرد عادی نمیتونه تفسیر کنه و بگه چی نیازه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
به خدا اصلا نگاه آزمایش نمی کرد همینجوری یه نگاهی سرسری مینداخت

انقد عوضی به تور من خورده خدا زمین گیرشون کنه فقط گدایه پولن بعصیاشون آهن خونم ۵۰۰ بود دکتر بهم قرص آهن داد میگم بابا کنارش ستاره زده بالاست میگه نه اشتباهه ازمایشت برو قرص آهن بخور فهمیدم قسم خورده مردمو بکشه رفتم دکتر دیگه گفت خوب شد نخوردی قرصو سکته میکردی خدا لعنتش کنه که بهت قرص آهن داده دکتر داشت به همکارش فحش میداد اصلا وجدان ندارن از خدا نمیترسن یا مدرک روباپول خریدن

منم پیش یه دکتری رفتم با همین مشخصاتی که گفتی منتها به این دلیل رفته بودم پیشش که شنیده بودم خیلی کاربلده و تو کارش حرف نداره 

وقتی رفتم پیشش اولا شهر دیگه ای بود دوما خیلی شلوغ بود و منشی به همه می‌گفت ساعت پنج بیاین و من مثلا ساعت یازده نوبتم می‌رسید خب لامصب کرم می‌گرفتی میگفتی ساعت ده و نیم ده بیا؟

رفتم تو وقتی اسمم رو خوند 

اولا دکتر سه تا سه تا مریض میبرد تو اتاق 

دوما یه اتاق کوچیک بود با سه تا میز که پشت هر میز یکی نشسته بود نمی‌دونستی دکتر کدومه تورو پاس میکردن اینور اونور

سوما اصلا اجازه نداشتی حرف بزنی و خواستت رو بگی یا بگی مشکلت چیه 

چهارما خودش می‌گفت برو آزمایش بده ولی یه زحمت نکشید برگه ازمایشمو نگاه کنه 

پنجما نمیزاشت حرف بزنم یا سوال بپرسم مشکلی هم داشتم توضیح نمی‌داد و منو تو استرس مینداخت

حیف اون پولی که رفتم نوبت زدم رفتم پیشش حیف واقعا حیف 

ولی برام عجیب بود که اون تشخیصی که این دکتره داد بقیه دکتر هایی که رفته بودم پیششون چیز دیگه ای تشخیص داده بودن 

اما خب شنیده بودم کاربلده و حرف نداره تو کارش برا همین رفتم پیشش 

اما تصمیم گرفتم دیگه نرم 

میرم پیش دکتری که قشنگ با آرامش باهام حرف بزنه مشکلی دارم توضیح بده برام مشکلم چیه و سه تا سه تا مریض نبره تو اتاقش و بزاره سوال کنم ازش 

بخدا عین این بود که داشتم با دیوار حرف میزدم اصلا هیچ توجهیی نه به من نه به حرفام نمی‌کردم تا نشستم برگه ازمایشو دادم بهش نگاشم نکرد برگه رو پس داد گفت برو مریض بعدی 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
انقد عوضی به تور من خورده خدا زمین گیرشون کنه فقط گدایه پولن بعصیاشون آهن خونم ۵۰۰ بود دکتر بهم قرص ...

اینم اصلا نگاه نمی کرد من کم خونی شدید دارم قبلا دکتر خون رفتم بهم قرص داده بود تموم شده بودن می خواستم اینم بده که نداد

منم پیش یه دکتری رفتم با همین مشخصاتی که گفتی منتها به این دلیل رفته بودم پیشش که شنیده بودم خیلی کا ...

دقیقاااا اینم همینجوری بود

منم خیلی تعریف اینو شنیده بودم

ولی اصلا نمیزاشت حرف بزنم هرچی میگفتم میگفت برو پیش متخصص فلان

آزمایشم درست نگاه نمی کرد

همش میگفت دوماه دیگه دوباره بیاین

من که غلط بکنم دوباره برم

اینم اصلا نگاه نمی کرد من کم خونی شدید دارم قبلا دکتر خون رفتم بهم قرص داده بود تموم شده بودن می خوا ...

قبلا یه دکتر کارتو راه مینداخت الان واسه هرچی میگن بروپیش این پیش اون درحالیکه همشون تخصص عمومی دارن

واقعا خیلی خسته کنندست این همه ادم

اره واقعا

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

دقیقاااا اینم همینجوری بودمنم خیلی تعریف اینو شنیده بودمولی اصلا نمیزاشت حرف بزنم هرچی میگفتم میگفت ...

به نظرم دکتری که به برای بیمارش ارزش و احترام قائل نباشه حتی اگه خیلی کاربلد هم باشه بدرد نمیخوره آدم بره پیشش

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛