2777
2789
عنوان

امروز تو پارک دو تا دختر

670 بازدید | 26 پست

۱۲یا سیزده ساله

نشسته بودن دو تایی سیگار می کشیدن

وای چقدر ناراحت شدم

بعد یه خانمه از اون ور داد زد عزیزم پیش بچه ها رعایت کنید

بعدگیس وگیس کشی شد

به نظرتون حق با کی بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معلومه خانومه جامعه رو گند برداشته بعد میگن هر کی تو خیابون توی محیط عمومی هر کاری کرد کسی هیچی نگه به من چه به تو چه. اینطوری خب معلومه کم کم قبح خیلی از کارا می ریزه و عادی میشه

نتیجه ی سبک زندگی غربی بهتر از این نیست.. خود غرب به این نتیجه رسیده اشتباهه اما بعضی از ما اشتباهات ...

والا ما کلی دوست فامیل آشنا داریم اروپا آمریکا کانادا هیچ کدوم اهل هیچی نیستن ولی ترکیه نه متاسفانه این مدلی هستند تو مصرف دخانیات از سن کم ....

هرچی آرزوی خوب مال تو 

پارک برا بچه هاس دود سیگار برا بچه ها خیلی مضر هست و اینم به کنار بچه الگو رفتاری هم نگیره ازش فکر میکنه خیلی کار عالی هست که انجام میدن

اینا هم به کنار چرا باید همچین فرهنگ و تربیتی باشه؟ وقتی ویدیو های شرق اسیا رو میبینم کیف میکنم که چقدر با فرهنگ هستن و احترام گذاشتن بلد هستن بعد تو کشور ما یه بچه 13 ساله بیاد با یه بزرگتر گیس کشی 

نمیدونم دیگه چی بگم

سیگار واقعا اسیب زدن به بدنه کوچیک و بزرگم نداره

دقیقا و نمیدونم رو چه حسابی بدون اینکه درباره بدن خودشون و محتویات سیگار بدونن میرن طرفش اونم بگیم هنوز فرد بزرگ درکی از درست و نادرست داره ولی بچه ها به اشتباه از یه افرادی تقلید میکنن و درکی ندارن که چیکار میکنن و تو چه راهی قدم میزارن