بنظرتون کسی که سه چهاربار خیانتشو تکرارکرده دیگه اصلا میتونه ادم شه آخرین بارچندماه پیش بود قسم خورد به جون بچه ی کوچیکمون ولی بازم فهمیدم تکرارکرده الان یه چندماهیه چیزی ازش ندیدم به موقع میاد و گوشیشو یواشکی چک میکنم پرینت شماره هایی که باهاشون درارتباطه رو هرروز از یه برنامه ای میگیرم ،ظاهرن آدم شده چون این آخریه رو رفتم دادگاه گفتم طلاق میخوام بعدش باگریه و زاری اینکه پشیمونه و اینا بخشیدم ولی نمیدونم چراهیچ وقت فراموش نمیکنم،هی بروش میارم میگه توروخدا به روم نیاربزار فراموش کنم چیکارکردم ولی دست خودم نیست اصلا ازذهنم بیرون نمیره خیانتش درحد چت ودیدن ازبیرون ماشین بوده
هرسقوطی پایان کارنیست ،باران راببین سقوط باران قشنگترین آغازاست...❤
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نمیدونم این چت کردن با چهارتا زن یا دختر دو هزاری چه دردی ازشون دوا میکنه حاضر میشن همه چیو فدا کنن ...
درسته عزیزم شوهرمن که هیچی من فهمیدم چقدر بدذاته ولی بایه دخترحرف میزد زنگ زدم بهش میگفتم این زن داره من زنشم دوتابچه داریم بخدا میگفت مهم نیست به شوهرت بگو خودش منو میخواد😐
هرسقوطی پایان کارنیست ،باران راببین سقوط باران قشنگترین آغازاست...❤