2777
2789
عنوان

کسی که خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 54 پست
نمیدونم شاید همسر شما واقعا پشیمون باشهمن که تجربه کردم بخشیدن و موندن فاییده نداشت و بدتر و وقیح تر ...

متاسفم عزیزم حقیقتش فکرکنم میترسه چون اگه ازش جداشم هیچی نداره نه خونه نه ماشین هیچی

هرسقوطی پایان کارنیست ،باران راببین سقوط باران قشنگترین آغازاست...❤
فکر کنم اگه تو فضای مجازی چت کرد نمیشه پرینت گرفت ، شاید تو فضای مجازی این کارارو میکنه

نمیدونه رمز گوشیشو میدونم هرشب نگاه میکنم شایدم پاک میکنه خیلی زرنگه میفهمه وگرنه تلگرامشو حک میکردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من چون سیمکارتش ایرانسه ازایرانسل من یه روز که خواب بود برنامه رو روگوشی خودم نصب کرد کد واسه ...

مرسی 

بدبختی همراه من هردفعه بری کد جدید می‌خواد 

اصلا میرم نگاه کنم استرس میگیری موهام سفید شده اونا رفتن کثافت کاری من دارن آب میشم 

متاسفانه داره دروغ میگه اگه شرایطش پیش بیاد بازم بهت خیانت میکنه من اطرافم دیدم همچین مردهای وقتی مر ...

اره واقعا منم میترسم این مدت گول خورده باشم باز

خدا نکنه یعنی شما میگی دیگه بهش نگم ؟

اره عزیزم گفتنش هیچیو درست نمیکنه تازه من ازیکی پرسیدم میگفت یادش میادو دوباره خدایی نکرده فکرش میره سراغ اینکارهمون بهترکه بیخیال شیم

اره واقعا منم میترسم این مدت گول خورده باشم باز

انشااله که اینبار پای قولش بمونه 

اگه میخوای بچه ت زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه باید دیگه شرایطو به جون بخری و کنار بیای

ولی اگه بازم تکرار کرد و دیدی نمیتونی ادامه بدی رو راست بگو که ترکش میکنی شاید کمی بترسه 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمکم کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰
نمیدونم این چت کردن با چهارتا زن یا دختر دو هزاری چه دردی ازشون دوا میکنه حاضر میشن همه چیو فدا کنن ...

درسته عزیزم شوهرمن که هیچی من فهمیدم چقدر بدذاته ولی بایه دخترحرف میزد زنگ زدم بهش میگفتم این زن داره من زنشم دوتابچه داریم بخدا میگفت مهم نیست به شوهرت بگو خودش منو میخواد😐

ترس واسه خودت بده به خودت ضرر میزنه فقط به آرامش خودت فکر کن

درسته عزیزم ارزش نداره واقعا نهایت فهمیدمم تموم میشه خودم بابچه هام زندگی میکنم

خیلی دعوا کردیم گفتم فقط میرم ابروت رو میبرم نمی‌دونم الان ۲ ماه از آخرین تماسشون گذشته تقریباتقریبا ...

دقیقا منم همین شرایطو دارم هی میگم چجوری بخشیدم خدایا تازه بچه ی دوممو بارداربودم خیلیی شرایط روحیم بدبود بااینکه 22سالمه پیرشدم بخدا ،ولی دیگه چیزیه که شده اصلا به روش نیار ولی هیچ وقت دفعه ی دیگه نبخش چون عادی میشه من فکرکنم ترسیده اگه تکرارکنه پرتش میکنم اززندگیم بیرون 

مرسی بدبختی همراه من هردفعه بری کد جدید می‌خواد اصلا میرم نگاه کنم استرس میگیری موهام سفید شده اونا ...

عزیزم خیلی متاسفم واقعا نمیدونم چی بگم الان بگم بهش فکرنکن ارزش نداره خودمم نمیدونم موندم ونمیتونم فکرنکنم بهش فقط بسپاربه خدا گلم مخصوصا اون زنی که میدونه و بازم ادامه میده

بخدا برنامه همراه من اگه سیم کارتش همراه اول نصب کردم روی گوشی خودم بعد شماره شوهرم رو میزنم پیامک ب ...

این خیلی بده کاش ایرانسل بود درک میکنم منم تامیرم تلگرام ایناشو چک کنم قلبم میاد تودهنم یه شب خواب دیدم بالاسرمه وقتی گوشیشو چک میکنم سکته کردم😂🤦🏻‍♀️همش تقصیرخودشونه که اینجوری بی اعتمادشدیم😢

درسته عزیزم شوهرمن که هیچی من فهمیدم چقدر بدذاته ولی بایه دخترحرف میزد زنگ زدم بهش میگفتم این زن دار ...

گلم از یه  زن جند ه چه انتظاری داشتی منم پیش اومده طرف تهدید کردم به شوهرت میگم بازم اومده طرف شوهرم شوهر منم از خداش بوده تحویل گرفته 😓