2777
2789
عنوان

کسی که خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 54 پست

متاسفانه داره دروغ میگه اگه شرایطش پیش بیاد بازم بهت خیانت میکنه 

من اطرافم دیدم همچین مردهای 

وقتی مردی زن داره بچه داره زندگی داره 

چه نیازی هست با یکی دیگه خودشو سرگرم کنه؟ چرا؟؟؟

چون این آقایون مشکل روانی دارند و هیچ جوره ارضا نمیشن 

وگرنه مردی که عاقل باشه عقلش کار کنه  میدونه باید فکر زن و زندگیش باشه بجای خیانت وبچه بازی

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمکم کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید این بار درست شده نمی‌دونم این مردا مشکلشون چیه ؟ دقیقا منم شوهرم خیانت کرد هی دلم می‌خواد به رو ...

بمیرم برا دلت واقعا میدونم دست خودت نیست که بروش میاری ولی میگن تا بروش بیاری بدتره امیدوارم درست شه گلم

هرسقوطی پایان کارنیست ،باران راببین سقوط باران قشنگترین آغازاست...❤
ببین اگه بخشیدی دیگه به قول خودش به روش نیار. اگرم نبخشیدی واقعیت و بهش بگو چرا این کارا رو میکنید

میدونی بخشیدما ولی ترس تکرارشودارم

نمیدونم این چت کردن با چهارتا زن یا دختر دو هزاری چه دردی ازشون دوا میکنه حاضر میشن همه چیو فدا کنن خدا لعنتشون کنه شوهر خودمم بارها دعوا گرفتیم بازم همون اش همون کاسه وقتی میگی نکن بیشتر حریص میشن یا آنقدری صبر داشته باشی و قوی باشی بی محل کنی بزاری به حال خودشون که خسته بشن یا جدا شی 

وقتی قبول کردی به موندن دیگه فکر کردن به قبل فقط خودتو ناراحت میکنی و طرف مقابل اگه نمیتونی جدا شو

درسته چندماهیه چیزی ندیدم خداکنه دیگه هیچ وقت خیانت نکنه چون بخدا دیگه اصلا نمیبخشم

بمیرم برا دلت واقعا میدونم دست خودت نیست که بروش میاری ولی میگن تا بروش بیاری بدتره امیدوارم درست شه ...

خیلی دعوا کردیم گفتم فقط میرم ابروت رو میبرم 

نمی‌دونم الان ۲ ماه از آخرین تماسشون گذشته تقریبا

تقریبا سعی میکنه بهش اعتماد کنم میگه دیگه به روم نیار 

ولی خیلی برام سخته بهش گفتم منم می‌خوام برم عاشق بشم 

دیگه بنظرت بهش نگم ؟ هرروز دلم مبخواد باهاش دعوا کنم اوایل بهتر بودم انگار داغ بودم هرچی میگذره از اینکه موندم از خودم بدم میاد 

درسته چندماهیه چیزی ندیدم خداکنه دیگه هیچ وقت خیانت نکنه چون بخدا دیگه اصلا نمیبخشم

وقتی فرصت دادی یعنی بخشیدی پس بیخیال گذشته  اکثر مردها همینن تا ببین زن رو دادن تلاشی برا نگه داشتنش نمیکنن وقتی حرف از طلاق زدی و ترسیده یعنی تلاش میکنه نگهت داره پس دوستت داره

هر چی ارزوی خوبه مال تو

ببخشید به سوال خواهش می‌کنم اگه میتونی جواب بدی ممنون از چه برنامه ای پرینت میگیری ؟ من از همراه اول ...

عزیزم من چون سیمکارتش ایرانسه ازایرانسل من یه روز که خواب بود برنامه رو روگوشی خودم نصب کرد کد واسه اون رفت کدوزدم وتوگوشی اون پاک کردم هرروز تا قسمت تاریخچه میاد تماساش

بمنم بگو

بخدا برنامه همراه من اگه سیم کارتش همراه اول نصب کردم روی گوشی خودم بعد شماره شوهرم رو میزنم پیامک برای گوشیش میره رمزش رو میزنم توی گوشیم بعد پاکش می‌کنم بعد میزنم‌ریز مکالمات 

نگاه می‌کنم ببینم با کی چند دقیقه حرف زده ؟؟ 

ولی باید رمز گوشی شوهرت رو بلد باشی پیامک ها رو پاک کنی وگرنه میفهمه