2777
2789
عنوان

کسی که خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 54 پست
عزیزم خیلی متاسفم واقعا نمیدونم چی بگم الان بگم بهش فکرنکن ارزش نداره خودمم نمیدونم موندم ونمیتونم ف ...

دقیقا این زنیکه اشغال هم میدونست این زن داره ۲ تا بچه داره 

اسم ماهم بلد بود به شوهرم گفتم چرا اسم منو بهش گفتی ؟؟؟ گفت اشتباه کردم گفتم برو بابا

خود زنه به شوهرم گفته میرم دعا بگیرم زنت بگذاره بره زنیکه نفهم 

دلم می‌خواد یه کاری کنم نمی‌دونم اصلا دارم داغون میشم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونه رمز گوشیشو میدونم هرشب نگاه میکنم شایدم پاک میکنه خیلی زرنگه میفهمه وگرنه تلگرامشو حک میکردم

ولی میدونم من شوهرم خودش متاسفانه شغلش طوریه با صد تا از این مسایل روبه رو میشه هرروز 

لهم میگه اگه بخوام خدای نکرده خیانت کنم دیگه متوجه نمیشی 

یه گوشی میگذارم تو ماشین یا یه جای دیگه 

ولی اگه هرروز خونه باشه و پیش شما فکر نکنم مشکلی باشه 

ولی میدونم من شوهرم خودش متاسفانه شغلش طوریه با صد تا از این مسایل روبه رو میشه هرروز لهم میگه اگه ب ...

دعا میکنم گلم که دیگه هم شوهرشماهم شوهرمن درست شده باشن

هرسقوطی پایان کارنیست ،باران راببین سقوط باران قشنگترین آغازاست...❤
دقیقا این زنیکه اشغال هم میدونست این زن داره ۲ تا بچه داره اسم ماهم بلد بود به شوهرم گفتم چرا اسم من ...

خدالعنتش کنه

دعا میکنم گلم که دیگه هم شوهرشماهم شوهرمن درست شده باشن

انشاالله امید خدا شوهر شما و شوهر من هرروز بیشتر از روز قبل عاشق زن و بچه خودشون باشن و پای هیچ زن یا دختری به زندگیمون باز نشه 

اره بخدا ببین آدم چقدر باید پست باشه اصلا اهمیت به زن و بچه نمیداد البته تقصیر شوهرم هم هست نمی‌دونم ...

درسته عزیزم فقط واگذارکن بخدا ❤