2777
2789

خسته شدم از دستش معلمش میگه عدم تمرکز داره اصلا تو کلاس همکاری نمیکنه تو خونه بدتر 

معلم گفت معلم خصوصی بگیر یا ببرش مرکز مشاوره

هفته ای دوجلسه میبرمش هم خصوصی هم مشاوره هفته یک میلیونو دویست میدم ولی فایده نداره .تو خونه اگه مدادو دید شروع میکنه به جیغ کشیدن توانایی  ۴ ساعت مداوم گریه و جیغو داره 

معلمش میگه تمرینو تکرار فراوون 

ولی یه خطم نمینویسه فقط جیغو گریه میکنه  امروز  به ته خط رسیدم 

گفتم دارم میرم از خونه تو بمونو بابات 

گریه که نروو قول میدم فردا بنویسم 

دروغ میگه فردام همین اش و هنین کاسه تا برگه روخونیو میبینه شروع به جیغ میزنه 

هیچی بلد نیست چون اصلا اصلا نمیزاره باهاش تمرین کنیم فقط جیغ میزنه و گریه

دلم برا همسرم میسوزه از صبح تا شب سرکاره هفته ای تقریبا یک میلیونو نیمو داریم میریزیم دور 

هوشش خوبه ولی چه فایده وقتی یک کلمه ننویسه من دیگه از معلمش خجالت میکشم 

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

برگه بزن به دیوار 

هربار مشق بنویسه ستاره بزنید 

بعد زیاد شد جایزه بدید بهش

امتحان کردی؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا ساعت خوشگل رومیزی بخر

بگو عقربه تا اینجا بیاد میتونیم بریم بازی 

مثلا ده دقیقه بنویسه بعد بلند بشید

مشاور برای عدم تمرکزش کاری نکرده؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
جایزه برای بزاری وی؟ بگی اگر امروز بنویسه برایش اسباب بازی میخری

هه چی از بس داشته هیچی براش ارزش نداره هر چیم بخواد ندی ساعتها جیغ میزنه

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

یا ساعت خوشگل رومیزی بخربگو عقربه تا اینجا بیاد میتونیم بریم بازی مثلا ده دقیقه بنویسه بعد بلند بشید ...

والله میگه باما که خوبه اصلا عدم تمرکز نداره .انگار با منو معلمش لج کرده

بزن فکشو بیار پایین ینی چی ک دفترو میبینه جیغ میزنه دوبار سخت برخورد کنی حساب کار دستش ی تنبیه کوچیکه هربار ک مشق نمی‌نویسه بزار براش مثلاً بگو تا شب گوشی دستت نباید بگیری یا امروز از خوراکی خبری نیس وقتی نوشت کم کم براش ی سر مدادی بگیر ی چیز کوچیک ک هی تلاششو بیشتر کنه البته زیادم شرتیش نکنیا چیزای کوچیک چون انوموقع پر توقع میشه

برگه بزن به دیوار هربار مشق بنویسه ستاره بزنید بعد زیاد شد جایزه بدید بهشامتحان کردی؟

اصلا نگاه نمیگنه به این چیزا  دهنشو وا میکنه چشماشو میبنده تا ساعتها گریع و جیغ میزنه

ی دوتا نروماده بزنش گوش میده 😁

ای بابا این نزده اینه بزنیم که دیگه هیچی 

علت رو پرسیدی چرا جیغ میکشی؟؟چرا نمیخای مگه باسواد بشی؟؟؟؟شاید از یچیزی زده شده؟؟؟معلم باهاش رفتار خوبی نداشته یا بچها....

از اول اینطور بود یا کم کم اینطور شد؟؟

تشویق فایده نداره؟مداد دفترهایی ک دوست داره؟

با بازی کردن یادش بدی چی؟؟

یسری برنامه هست شبیه بازی ولی کلاس اول رو امورش میده.پارسال واسه پسرم نثب کردم رو گوشی هم بازی بود هم تمرین خیلی خوب بود

بنظرم اول علت رو پیدا کن بعد راه حل

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بزن فکشو بیار پایین ینی چی ک دفترو میبینه جیغ میزنه دوبار سخت برخورد کنی حساب کار دستش ی تنبیه کوچیک ...

زدن که نمیزنم ولی هر کاری بگین کردم فایده نداره انروز دیگه ساکمو برداشتم گفتم میرم خونه مامانم تو بمونو بابات اونوقت التماسم کرد نرو میخونم فردا ولی الکی میگه هزاران بار از این قولها داده