2777
2789

من خودم از انتقام های خوشم میاد

طرف که کتک خورده یا بلایی سرش اومده یا دلش شکسته یا...

این‌قدر صبر می‌کنه همه یادشان رفته 

بعد میبینی یهو زد طرف یا زندگیش رو آش و لاش کرد

حالا یا با کتک یا با کاری یا خلاصه 

هیچکس نمیدونه چرا

حتی گاهی بوده اونی که خورده هم یادش رفته و 

نمیدونست چرا

فقط اونی که زد میدونه چرا 

بعضی ها میگن کینه ای بودن یا بیمار بودن یا صد عیب رو این کار میذارن 

اما همه ته قلبشان میدونن هیچ چیزی اندازه انتقام لذت بخش نیست فقط آدمای ضعیف که توانایی انتقام گرفتن ندارن برای خودشان فلسفه و دلیل میبافن

بعد بقول یکی انتقام وقتی سرد بشه خوش‌مزه است

یعنی انتقام باید براش صبر کرد اگر سریع انتقام بگیری طعمش و لذتش میپره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ضعیف نیستم ولی هیچوقت نرفتم تو موضع انتقام گرفتن،

بدترین کاری که در حق اون فرد میکنم اینه که باهاش قطع ارتباط میکنم چه دور چه نزدیک

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

ضعیف نیستم ولی هیچوقت نرفتم تو موضع انتقام گرفتن،بدترین کاری که در حق اون فرد میکنم اینه که باهاش قط ...

بعضی مسائل انتقام میشه بی تفاوتی و قطع ارتباط کردن بعضی مسائل این مورد نیست مثلاً کسی که کتکت زده به نامردی یا مال و اموالت بالا کشیده یا آبروت برده بی تفاوتی و قطع ارتباط کردن براش نعمته باید در این جور مواقع جبران کرد

شاید ضعیف نیستن تصمیم گرفتن اون ادم علاوه بر ضربه ای ک بهشون زده عمرشون و ذهنشون رو هم ازشون نگیره ک ...

بعضی مسائل.بهترین انتقام میشه بی تفاوتی و قطع ارتباط کردن و فراموش کردن بعضی مسائل این مورد نیست مثلاً کسی که کتکت زده به نامردی یا مال و اموالت بالا کشیده یا آبروت برده بی تفاوتی و قطع ارتباط کردن و فراموش کردن براش نعمته باید در این جور مواقع جبران کرد

جبران نکنی به خودت و شخصیتت و غرورت خیانت کردی

من خودم هفت  سال پیش با یه پسره اشنا شدم ، دو سال هم با هم بودیم ،از اولش هم قول و قرار ازدواج نداشتیم ،بلاخره یه روز گفت که میخواد نامزد کنه با دختر اقوام با اینکه ازش انتظاری نداشتم اما دلم گرفت دیگه دیگه خبری ازش نداشتم تا همین یک سال پیش که پیداش شد اولش خواستم بهش بد وبیراه بگم 

اما گفتم بزار ببینم چی میگه ،فکر نمیکردم از ازدواجش راضی نباشه 

هنوز چتاشو دارم ،دلم میخواد واسه زنش بفرستم حالم جا بیاد

اما میگم درسته بهم خوبی نکرد اما بدی هم نکرده ،اذیتش نکنم

انتقامی نیستم اما به نظرم خیلی مهمه طرف بدونه تقاص چیو داره میده وگرنه همه هر روز کلی مشکل و ناراحتی ...

طرف بعدش که می‌فهمه تقاص چی رو پس داده 

اما وقتی ضربه میخوره و اون لحظه نمیدونه چرا 

بعدش که می‌فهمه با خودش فکر میکرد فراموش شده و کاری کرده دررفته و چند وقت یا چندساله موضوع تمام شده اما میبینه نه تموم نشده اون لحظه لذت بخشه

من خودم هفت سال پیش با یه پسره اشنا شدم ، دو سال هم با هم بودیم ،از اولش هم قول و قرار ازدواج نداشت ...

در مورد مسأله شما بهترین انتقام بی تفاوتی و خر کردن طرف و آدم حسابش نکردن بود که متاسفانه اینکارو نکردید 

من جای شما بودم وقتی برگشت جوری باهاش برخورد می‌کردم انگار مزاحمه و نمیشناسمش اونجوری از درون می‌سوخت و می‌شکست 

بعضی مسائل.بهترین انتقام میشه بی تفاوتی و قطع ارتباط کردن و فراموش کردن بعضی مسائل این مورد نیست مثل ...

دوتا دیدگاه داریم 

یا اینکه دنیا عادلانه نیست : تو هر کاری کنی باز یه عده هستن در حقت بدی کنن و سزاش رو نبینن تو ک نمیتونی بیفتی دنبال ادما فکر و عمرت رو بذاری پای انتقام تا یه تنه دنیا رو برارخودت عادلانه کنی پس مجبور بپذیری و ب ادامه زندگیت بپردازی 

یا هم اینکه عادلانه است و خدا و شایدم کارما ب هر چیزی ک اعتقاد داریم حالا کار نداریم یه روز انتقامتو میگیره پس رهاش میکنی