2777
2789
عنوان

خانمها هیچکه بوده بچه کلاس اولی داشته باشه و بچه مشق ننویسه

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 74 پست
واللع من از ته دلم میخواستم برم خستم کرده هیچکم اینجا ندارم یک دقیقه باهاش درد دل کنم

عزیزممم بچه همه این مراحل و دارن حالا یکی بیشتر یکی کمتر مثلاً به کسی ک خیلی از خانوادتون وابستگی مثله مادرتون پیام بفرستین بهش بعدش نشون بده بگو توأم دوست داری به مامان جون پیام بدی هر روز باهاش در ارتباط بشی پس باید درستو خوب بخونی با سواد بشی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا نگاه نمیگنه به این چیزا دهنشو وا میکنه چشماشو میبنده تا ساعتها گریع و جیغ میزنه

ناراحتی شما براش مهم نیست؟واسه پسر من خیلی جواب میده

قهر نمیکنم‌ها،حرف بزنه جوابش رو میدم غذاش و همه چی مثل سابقه فقط دیگه بازی نمیکنم باهاش قربون صدقه و شوخی و خنده تعطیل

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
يك و نيم هفته اي دادين و متوجه نشدن مشكل بچه چيه !؟!!!!خوب به نظرم برين پيش روانشناس كودك بعدم با زو ...

اخه میگن مشکلی نداره نه تمرکز و دقتش هیچی مشکل نداره 

والله نمیدونم چرا با من و معلمش لجبازی میکنه 

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

عزیزم 

فک کنم مشکل از مدرسه اش باشه من خودم یکی از بچه های فامیل اضطراب شدید گرفته بود با عوض کردن مدرسش با پیشنهاد من خیلی بهتر شد

به جای هفته ای یک میلیون که داری می دی سال دیگه بزارش مدرسه غیرانتفاعی خوب و خودت را راحت کن اگه شهرتون مدارسی داره که کیف در مدرسه اند که دیگه بهتر 

ناراحتی شما براش مهم نیست؟واسه پسر من خیلی جواب میدهقهر نمیکنم‌ها،حرف بزنه جوابش رو میدم غذاش و همه ...

دختر من اصلا به این چیزا اهمیت نمیده ساعتها شده بره تو اتاقش بشینه به یه نقطه نگاه کنه بیرون نیاد 

سیب زمینیه

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

عزیزم فک کنم مشکل از مدرسه اش باشه من خودم یکی از بچه های فامیل اضطراب شدید گرفته بود با عوض کردن مد ...

دیگه امسالو داره میره اینجور پیش بره احتمالا تکرار پایه بخوره چون هیچی  بلد نیست

اخه میگن مشکلی نداره نه تمرکز و دقتش هیچی مشکل نداره والله نمیدونم چرا با من و معلمش لجبازی میکنه

خوب منم همينو ميگم بايد ببينه مشكلش با شما چيه كمكتون كنه نه اينكه بگه هيچ مشكلي نيست خوب بعدش؟شما بايد چيكار كنين راه حل چيه يك و نيم شوخيه؟ اين هفته به نظرم يك و نيمو بدين جاي ديگه 

من خودم معلم کلاس اولی هستم

اتفاقا ی دانش آموز اینجوری دارم با این تفاوت که مدرسه نمیاد ۲هفته کلا نیومد  رفتم دنبالش خونشون جیغ و داد و هوار 

الانم ی روز میاد ی روز نمیاد ۵صفحه بهش مشق بدی مینویسه ولی نمیدونه بخونه چی نوشته حروفو تشخیص نمیده الان میبرنش مشاور

برای دانش آموزی که تمرکز نداره باید مسئولیت در نظر بگیری بهش کار بدی به معلمش بگو که بکنتش نماینده یا مسئول جمع آوری دفتر مشق ها بگو  بذارتش میز اول و کنار ی دانش اموز زرنگ 

چند روز بهش فشار نیار باهاش لج نکن بذار به حال خودش باشه ببینم هی چیکار میکنه

ی دانش آموز دیگه هست کلاس دومه تمرکز نداره میگن بیش فعاله و دارو میخوره میگن تایمی که دارو میخوره درس گوش میده 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمکم کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰
عزیزممم بچه همه این مراحل و دارن حالا یکی بیشتر یکی کمتر مثلاً به کسی ک خیلی از خانوادتون وابستگی مث ...

اخه همه جور قولی میده  میگه حتما دیکته مینویسم ولی موقعش که میشه انگار همه چی یادش میره شروع میکنه همون کار را بکنه

اخه میگن مشکلی نداره نه تمرکز و دقتش هیچی مشکل نداره والله نمیدونم چرا با من و معلمش لجبازی میکنه

شاید معلمش سرش زیاد داد میزنه یا بد اخلاق جیجیغوه چون ک من پسرمو برده بودم چن روز پیش سنجش از اتاق با توپ پر اومد بیرون گفت ماما مرده بد اخلاقه بعدش از مسول اونجا پرسیدم گفت پسرت چنتا سوال و ک مربوط به بینایی سنجی جواب نداده نامه گرفتیم رفتیم ی مطب خصوصی خیلی قشنگ جواب داد و چشماش مشکلی نداشت خدارو شکر بچه ها بعضی مواقع خیلی لجباز میشن

من خودم معلم کلاس اولی هستماتفاقا ی دانش آموز اینجوری دارم با این تفاوت که مدرسه نمیاد ۲هفته کلا نیو ...

اخه این  مشاور بردم دوتام بردم میگن اصلا عدم  تمرکز نداره فقط مشکل اختلال یادگیری کم داره که اونم دارم میبرم خصوصی 

اخه انگار با ما لج داره 

دیگه امسالو داره میره اینجور پیش بره احتمالا تکرار پایه بخوره چون هیچی بلد نیست

همین امسالم خیلی دیر نشده برو تحقیق کنم ترم دوم ببرش از این مدرسه مطمئنی معلم رفتار خوبی با بچه ها داره؟

سال پیش مهد نرفت اونجا چطور بود؟

شاید معلمش سرش زیاد داد میزنه یا بد اخلاق جیجیغوه چون ک من پسرمو برده بودم چن روز پیش سنجش از اتاق ب ...

والله من نمیدونم معلمش چه جوریه تو کلاس ظاهرش که خوبه