2777
2789
عنوان

خانمها هیچکه بوده بچه کلاس اولی داشته باشه و بچه مشق ننویسه

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 74 پست
ای بابا این نزده اینه بزنیم که دیگه هیچی

والا خیلی رو بدی ب بچه...خاست جیغ بزنه بگو ساکت صدات نیاد دیگه هم نمیخاد بری مدرسه چیزاتم همه پرت میدم تموم شد‌‌‌‌.... بعد میترسه میاد گوش میده شاید ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

علت رو پرسیدی چرا جیغ میکشی؟؟چرا نمیخای مگه باسواد بشی؟؟؟؟شاید از یچیزی زده شده؟؟؟معلم باهاش رفتار خ ...

کلا بچه گریهوییه از اول دنیا اومدنی تا الان مشکلی نداره  ولی نقو گریه و همیشه داره .مهمونی بریم بیشتر از یک ساعت بمونیم گریه میکنه خسته میشه 

یکیم بیاد خونمون میگه چرا میره گریه میکنه و ...‌‌

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

زدن که نمیزنم ولی هر کاری بگین کردم فایده نداره انروز دیگه ساکمو برداشتم گفتم میرم خونه مامانم تو بم ...

ن اینجوری نکن چون این موقع همیشه ترس ترک شدن از سمت شما تو ذهنش میمونه بنظرم

اصلا نگاه نمیگنه به این چیزا دهنشو وا میکنه چشماشو میبنده تا ساعتها گریع و جیغ میزنه

بنظرم این هفته ولش کن

به معلمش الکی بگو مشاور گفته مادر یک هفته بی توجهی کنه تا کودک احساس مسئولیت کنه

از معلمش خواهش کن دعواش نکنه اما بیاد و بگه چرا مشقهاتو ننوشتی؟ ومنتظرم دفعه بعدی بهتر باشی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
والا خیلی رو بدی ب بچه...خاست جیغ بزنه بگو ساکت صدات نیاد دیگه هم نمیخاد بری مدرسه چیزاتم همه پرت می ...

امروز  کلی براش جدول صداکشی نوشتم تا دید همرو پاره کرد منم واقعا ناراحت شدم دفترشو انداختم بیرون از خونه 

بیشتر جیغ زد 

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

بنظرم این هفته ولش کنبه معلمش الکی بگو مشاور گفته مادر یک هفته بی توجهی کنه تا کودک احساس مسئولیت کن ...

معلمش اینقدر دلش خونه که ارزوشه اینو ولش کنه 

میگه صد دفعه میگم کتابتو باز کن بنویس میبینم حواسش یه جا دیگس اصلا گوش نمیکنه

امروز کلی براش جدول صداکشی نوشتم تا دید همرو پاره کرد منم واقعا ناراحت شدم دفترشو انداختم بیرون از ...

از باباشم ترس نداره...من اگه ب دخترم بگم ننویسی ب بابات میگم میترسه 

يك و نيم هفته اي دادين و متوجه نشدن مشكل بچه چيه !؟!!!!خوب به نظرم برين پيش روانشناس كودك 

بعدم با زور و دعوا فقط روح بچه آسيب ميبينه بايد بفهمين رفتار درست چيه الان نه من نه شما نميدونيم رفتار درست چيه پس روانشناس كودك بايد كمكت كنه

سعی کن باهاش هم همدل بشی

بگو میدونم دزس خوندن کار سختیه

منم بچه بودم انقدر سختم بود

بعد دوتا خاطره الکی بگو وبخندید

بزار گاردش رو بشکنه وحس کنه کنارشی

اخرش بگو ولی باهمه سختی ها از پسش برمیایم

میدونم که توهم میتونی تودختر قوی ای هستی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ن اینجوری نکن چون این موقع همیشه ترس ترک شدن از سمت شما تو ذهنش میمونه بنظرم

واللع من از ته دلم میخواستم برم خستم کرده هیچکم اینجا ندارم یک دقیقه باهاش درد دل کنم

بچه منم همينطور ميترسه

این از هیچکه نمیترسه 

سعی کن باهاش هم همدل بشیبگو میدونم دزس خوندن کار سختیهمنم بچه بودم انقدر سختم بودبعد دوتا خاطره الکی ...

والله اینقدر خسته شدم از دستش مادرای دیگه اینقدر دغدغه منو ندارن معلم تا منو میبینه میگه خسته شدم از دست دخترت به بقیه مادرا هیچوقت نمیگه