2777
2789
عنوان

بچه هاتونو به راحتی رها نکنید

507 بازدید | 49 پست

پربازدیدترین تاپیک سایت رو خوندم که خانومه نوشته با وجود بچه ۷ و ۱۳ ساله می‌خواد مهاجرت کنه شما باشید میرید؟؟ اکثرا خانوما دمشون گرم نوشتن بخاطر بچه ها نه... اما شوهر حق داره ازدواج کنه!!!

من کاری به رابطش با شوهرش ندارم اما بخاطر بچه ها بزرگ‌ترین اشتباه زندگیشو میکنه، اونقددددر حوادث تلخ تو جامعه زیاد شده اونقدر بچه ها دچار بحران روحی میشن چطور دلش میاد واقعا مگه نمیدونه وضع جامعرو که چه بلایی سر بچه ها میارن - هنوز کمبود محبت عشق حضور مادر احساس امنیت آرامش و و و اینا به کنار 

شما نظرتون چیه 

منم تازگی جریانات تلخ زیادی میبینم سر بچه ها گفتم تاپیک بزنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راست و دروغش که معلوم نیس بی‌خیال بابا زندگی خودتونو بکنید

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧

هیچ هدفی بزرگتر از تربیت و بودن کنار فرزند نیست واقعا ، دکترا گرفتن که اینجا هم میشه گرفت ، فرض اصلا بره بهترین دانشگاه دنیا چند سال بمونه دکترا هم بگیره خوب اخرش؟ شغل خوبی هم همونجا پیدا کنه ، اخرش؟

بچه دیگه اونو نمیپذیره و حتی کینه میگیره ، این زندگی خانوادگیه که برای ادم میمونه نه دکترا اونم به این قیمت

این چیزا بیشتر یه وسواس فکریه نه دنبال خود موفقیت بودن

عجب 
منم با وجود دیدن خیانت شوهرم بازم بخاطر بچه ام موندم تا بزرگ تر بشه میدونم که مسئولم و وظیفه م هستش ...

امیدوارم زندگی خودت و بچه هات در آرامش باشه عزیزم 

خدا بهت فرشته داده با بودنش خوش باش

از نظرش خوشم اومد که میذاشت مردش ازدواج کنه 

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

هیچ هدفی بزرگتر از تربیت و بودن کنار فرزند نیست واقعا ، دکترا گرفتن که اینجا هم میشه گرفت ، فرض اصلا ...

بله عزیزم حرفات واقعا درسته آخرش که چی؟؟ اون اگر هدف داره واقعا تو بهترین دانشگاه اینجا هم میتونه یا بزاره بزرگ‌تر بشن اونا گناهی ندارن ک