2777
2789
عنوان

کسی واسه دندونش پین گذاشته تا حالا

150 بازدید | 24 پست

همونی که واسه دندون شکسته میذارن تا استحکامش زیاد بشه

درد داره؟

گفت اول عصب کشی میکنم بعد پین میذارم بعد پر میکنم

میگن بعد پین گذاشتن خیلی درد میگیره

مگه دندون عصب کشی شده حس داره که بعد پین درد بگیره؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه گفت اگه پین بذارم استحکامش زیاد میشه نیازی به روکش نداره

آخه دیدم پین گذاشتن واسه روکش ولی درد نداشتن 

احتمالا اینم همونطوره درد خاصی نداره که اگرم باشه موقته و مربوط به لثه میشه.

ای خاک قبرستان ! هوا سرد است ، مواظب برادرم باش ... 💔🖤😭😔                                                             خسته از جانی که گرفتارِ تن است ... 🥀

آخه دیدم پین گذاشتن واسه روکش ولی درد نداشتن احتمالا اینم همونطوره درد خاصی نداره که اگرم باشه موقته ...

همینجا توی نی نی سایت خوندم میگن پین درد داره

دندون عصب کشی شده حس نداره که درد داشته باشه☹🤦‍♀️

همینجا توی نی نی سایت خوندم میگن پین درد دارهدندون عصب کشی شده حس نداره که درد داشته باشه☹🤦‍♀️

اره دندون درد نداره ممکنه کمی درد لثه باشه فقط 

ای خاک قبرستان ! هوا سرد است ، مواظب برادرم باش ... 💔🖤😭😔                                                             خسته از جانی که گرفتارِ تن است ... 🥀

من پین گذاشتم نه درد نداشت فقط چند روز حس میکردم تو دندونم چیزی هست اما بعدش حتما روکش کن من روکش نک ...

اگه قراره روکش کنم چرا پین بذارم؟

نمیشه بگم پرکنه روکش کنه دیگه پین نذارم؟

قرص بخورم خوب میشه؟

بله مسکن آروم میکنه درد رو 

آموکسی

مترو هم خوبن