2777
2789
عنوان

خانما لطفااا پشت هم باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 174 پست
نه بابا ایشون تاپ بهترین مدرسه ایرانه ها اینجوری نگو بهش😂

وقتی نمیتونی استدلال کنی و میزنی جاده خاکی 

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ضد زن نیستم ضد چیزی که باعث میشه زن بتواد مرد بشه هستم

زن بتواند مرد بشود که تغییر جنسیته😂

تا ی جایی از حرفاتون درست بود بنظرم 

خانم و آقا به خاطر ویژگی های خاص فیزکی و جنسیتی که دارن هرکدوم تو یک کاری مهارت بهتری دارند 

برای مثال آقایون توی ورزش به خاطر قدرت فیزیکی که دارن بهتر عمل می‌کنند.... که همین قدرت فیزیکی برای حفاظت از زن و بچه و خانواده توی وجودشون گذاشته شده .... 

خانم ها به خاطر ظرافت و مهر مادری و دقت و قدرت تشخیص بالا تری که دارند تو ی سری کارای دیگه موفق تر هستند... تو کار هایی که شاید آقایون نتونند از پسش بر بیان 

که همین ظرافت و دقت هم باز برای اینکه خانم مادر و پرورش دهنده بهتری باشه تو وجودشون قرار داده شده ...

مشکل خیلیا اینه زن و مرد رو نقطه مقابل هم می‌بینند 

یکی ضعیفه یکی قویه یکی با مهارت یکی بی مهارت در صورتی که نه

زن و مرد مکمل هم هستند و توانایی هاشون برای کامل کردن همدیگه هست نه رقابت با همدیگه! هر کدوم ضعف هایی دارند که طرف مقابل کامل میکنه 

ولی یک سری کار ها مثل علم و رانندگی و حتی همون آشپزی زن و مرد نمیشناسه.  به مهارت و تلاش فردیه 

حالا باید اینو در نظر داشته باشیم که خانم ها تو ایران آزادی که آقایون دارند رو ندارند پس منطقیه زمینه برای پیشرفت آقایون بهتر باشه 

من ترجیح میدم بجای اینکه کل تواناییم محدود به درست کردن قرمه سبزی باشه یک پزشک موفق باشم عزیزم و مطم ...

من اصلا نگفتم زنها بشینن توی خونه

خودم شاغلم و توی هر کاری دست می‌برم اما هرگز دلم نمی‌خواد با جنسی که هیچیش با من یکسان نیست برابر باشم مگه دیوانه م مثل اینه که از سوراخ بینیم انتظار داشته باشم بتونه اجسام رو ببینه یا مثلا آب رو به جای دهانم بریزم توی گوشم . 

اصلا احساس نمی‌کنم برای موفق شدن لازمه خودمو با مرد مقایسه کنم . همینی که هستم ارضام می‌کنه هر جا سختم شد از مردها بعنوان جنسیتی که خدا مکمل من آفریده استفاده می‌کنم و ازشون بابت همکاریشون تشکر می‌کنم ‌ ‌ شاید قبلا خودم زور زدم و پررو بازی درآوردم که نگن کم آورد اما الان کلا دیدم به زندگی عوض شده و مردها رو دوست دارم زن های زن ستیزم دوست دارم چون یه جای زندگیشون طرحواره ای دارن که نتونستن موفقیت زنهای دیگه رو ببین . زن هایی مثل شما رو هم دوست دارم چون پا توی مسیری گذاشتید که ضمن رفتن به سمت موفقیت کم‌کم دستشون میاد که با مبارزه به جایی نمی‌رسن و لازمه جایگاه واقعی خودشون و جنسیتشون رو پیدا کنن و به همونی که خدا توی فطرتشون گذاشته قانع باشن . 😘

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
اصلا حرفت رو قبول ندارمدقیقا به جنسیته هر کسی را بهر کاری ساخته اندما شغلهای مردونه داریم و زنونهمرد ...

اون وقت لطف کن ده نمونه شغل زنونه نام ببر بی زحمت.

بعد مثلا اگر جراحی شغل مردونست چرا اینهمه جراح زنان تو ایران داریم که کلی موفقن؟ جالبه بدونی جراحی زنان یه رشته بسیار سنگینه و کسی که از پس جراحی زنان بر بیاد قطعا میتونه تو جراحی های دیگه هم موفق باشه.

اگه ریاضی مال پسراست چرا پس مریم میرزاخانی اولین ایرانی ای بود که فیلدز گرفت نه یه اقا؟ و کلی مثال دیگه که قبلا گفتم 

اون وقت لطف کن ده نمونه شغل زنونه نام ببر بی زحمت.بعد مثلا اگر جراحی شغل مردونست چرا اینهمه جراح زنا ...

متناسب ترین شغل که باهاشون کاملا سازگاری داره مادر بودنه فروشنده بد نیست خیاط ..منشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

متناسب ترین شغل که باهاشون کاملا سازگاری داره مادر بودنه فروشنده بد نیست خیاط ..منشی

شما رفتی بهترین مدرسه کشور تحصیلاتت رو ادامه بدی که آخرش منشی و خیاط بشی ؟ 

منظور توهین آمیزی ندارم واقعا برام سوال شد 

حتما هدف بالاتری داری خب 

من نصفشو خوندم اعصابم خورد شد. من خودم هم تو چند تا کارگاه کار کردم هم کارگاه داشتم هم اتلیه کار کرد ...

بازم خداروشکر دید جامعه خیلی تغییر کرده. شما مثلا نگاه کنید 20 سال پیش محدودیت برای خانمها خیلی بیشتر بود و این تفکرات که اره زنها ناتوانن و فلانن خیلی بیشتر بود. الان خداروشکر روز به روز داره وضع بهتر میشه. واقعا مثلا 20 سال پیش درصد دندانپزشک خانم خیلی کمتر بود نسبت به الان. جراح خانم خیلی کمتر بود. یه عده هم که خب نمیخوان بیدار شن کاریشون نمیشه کرد اونا معلوم الحالن اما بقیه افراد جامعه هرروز داره افکارشون بهتر میشه نسبت به قبل 

شما رفتی بهترین مدرسه کشور تحصیلاتت رو ادامه بدی که آخرش منشی و خیاط بشی ؟ منظور توهین آمیزی ندارم و ...

من نه من به درس علاقه دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم شما بعد از تجربتون سختتون از شغلتون پیش روانشناس رفتید؟

اگه نرفتید بنظرم برید برای سلامت روانتون خیلی مفیده 

حتما هم پیش روانشناس آقا برید ❤ انشالله همیشه سلامت و موفق باشید 

عزیزم شما بعد از تجربتون سختتون از شغلتون پیش روانشناس رفتید؟

بله خیلی اذیت شدم شغل نبود فعال مدنی بودم . بعدش راحت گوشیمو خاموش کردم و متوجه شدم زنی که وارد عرصه سیاست میشه رو خیلی اذیت می‌کنن.

بعد از اون اولین گروه پیاده روی بانوان رو توی شهرستانمون تاسیس کردم شب ها توی گروه تلگرامیم درباره مسائل زنان بحث میذاشتم،مسئولان شهرستانی رو به گروه اضافه میکردم جواب سوالات خانم ها رو بدن، بازارچه های مختلف برای خانما می گذاشتم براشون وام خانگی می گذاشتم، بعدش رفتم مدرسه غیرانتفاعی مربی هنر کودک شدم . بعدش آموزگار ابتدایی و الان معلم رسمی هستم در کنارش تصمیم دارم پارچه فروشی باز کنم شیفتی که خونه هستم درآمدم بهتر بشه .

بازم خداروشکر دید جامعه خیلی تغییر کرده. شما مثلا نگاه کنید 20 سال پیش محدودیت برای خانمها خیلی بیشت ...

این چیزی که زنان ما بدبختانه افتادن دنبالش بخاطر حس بدی که از خودشون دارن چند دهه قبل هم اتفاق افتاده چه دعواهایی که با خانواده نشد چه شب بیداریا چه زجر کشیدنا چون همه فکر میکردن باید لیسانس داشته باشن تا ادم باشن . شمارو مقصر نمیدونم جو جامعه اینجوریه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من نه من به درس علاقه دارم

خب اون درس آخرش میشه یه رشته تحصیلی خوب توی دانشگاه دیگه ... امیدوارم علاقتونو دنبال کنید و بهترین رشته هم توی بهترین دانشگاه قبول بشید و در آخر بهترین فرد توی شغل خودتون بشید و با خانم هایی مثل خودتون برخورد نداشته باشید تا بتونید موفق بشید و پیشرفت کنید 🙂❤

اگه نرفتید بنظرم برید برای سلامت روانتون خیلی مفیده حتما هم پیش روانشناس آقا برید ❤ انشالله همیشه سل ...

روانشناسی که انتخاب کردم خانم سپیده رحیمی نژاد بودند البته همسرم برام انتخاب کرد و گفت چند دوره توی کنفرانس های بین المللی بوده و ...

جنسیت روانشناس برام اهمیت نداشته چون خودم مطالعه می‌کنم و هر جا لازم باشه از یه بچه هم نظر میخوام چه برسه به آقا یا خانم ...