2777
2789
عنوان

خانما لطفااا پشت هم باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 174 پست
من لازم نیست برم بگردم مثال پیدا کنم این عزیزان از مطرح ترینها هستن کلی مثال دیگه هم دارم اما برای ش ...

حله 

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خب شما از خودت شروع کن. واقعا ببین ریشه این افکار از کجا میاد؟ اگر همه اینجوری فکر میکردن ما مریم می ...

اصلا حرفت رو قبول ندارم

دقیقا به جنسیته 

هر کسی را بهر کاری ساخته اند

ما شغلهای مردونه داریم و زنونه

مردها هم نمیتونن تو شغلای مردونه موفق بشن

این دو طرفس

همه ما تفاوتهایی داریم که مجبوریم اونو بپذیریم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا حرفت رو قبول ندارمدقیقا به جنسیته هر کسی را بهر کاری ساخته اندما شغلهای مردونه داریم و زنونهمرد ...

واقعا دیدید مرد بیوفته دنبال اینکه کاای زنونه رو بهتر انجام بده ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

دیدم یه عده در مورد تجربیات خودشون گفتن حالا منم می خوام در مورد چیزایی که دیدم بگم دکتری که پای باب ...

فقط میتونم بگم درود بر شرفت 

جامعه به امثال شما خیلی بیشتر نیاز داره خانم

قدر خودتو بدون امثال شما کم پیدا میشه 

بیشتر این داستان هارو خود زنا برای زنان دیگه درست میکنن. نمونشم تو همین تاپیک میبینی. تو جامعه هم هم ...

دقیقا همینه عزیزم 

الان اینجا این کاربر آیدا کلا علیه خانماست اغلب نظرات منفی درمورد خانما تو این تاپیک مال ایشونه خب همینا باعث شدن وضعمون این باشه 

همین رانندگی هم مردا بهتون تلقین کردن. خدایی اعتماد بنفس ندارن اصلا خانما تو رانندگی. انقدر که خانما ...

دلیل بهتر بودن رانندگی آقایون بخاطر تصور فضایی بهتر و اونم بدلیل وجود هورمون تستوسترون هست . من رانندگیم خیلی خوبه و تستوسترونم بالاس نزدیکای پریودیم اضطراب می‌گیرم و ترجیح میدم رانندگی نکنم

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
دلیل بهتر بودن رانندگی آقایون بخاطر تصور فضایی بهتر و اونم بدلیل وجود هورمون تستوسترون هست . من رانن ...

تموم شد و رفت .

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا همینه عزیزم الان اینجا این کاربر آیدا کلا علیه خانماست اغلب نظرات منفی درمورد خانما تو این تاپ ...

من ضد زن نیستم ضد چیزی که باعث میشه زن بتواد مرد بشه هستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گویا تو ایران زندگی نمی کنن نمیدونن زنا برای خیلی از چیزا مجبورند اجازه بگیرن از پدر و برادر گرفته ت ...

خب اگه واقعا برابریم چرا کسی نتونسته جلوی مردهای خانواده‌ش بایسته؟یه خواهر برادر دوقلو هم نمی تونه دختره حقشو بگیره ! مگه با مانورهای فمنیستی بیان حق بگیرن که اونم همون مردها باید وایسن پشت فمنیستا چون اونا فقط بلدن ممه هاشونو نشون ملت بدن

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
دقیقا همینه عزیزم الان اینجا این کاربر آیدا کلا علیه خانماست اغلب نظرات منفی درمورد خانما تو این تاپ ...

من نصفشو خوندم اعصابم خورد شد. من خودم هم تو چند تا کارگاه کار کردم هم کارگاه داشتم هم اتلیه کار کردم‌. واقعا تو همش خانم ها ده برابر بهتر بودن. بعد مثلا طرف میومد آتلیه میگفت آقای فلانی میخوام عکس بگیره. اونم حوصله نداشت نصف پا نبود صورت کج و کوله. بعد مشتری تازه یادش میفتاد که کاش با شما میگرفتم

خب اگه واقعا برابریم چرا کسی نتونسته جلوی مردهای خانواده‌ش بایسته؟یه خواهر برادر دوقلو هم نمی تونه د ...

خیلی زیبا و درست بیان میکنید افرین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما اگه احساس حقارت زن بودن رو توی وجودت نهادینه نکرده بودن احساس نمی‌کردی تولید مثل و بزرگ کردن نسل ...

من ترجیح میدم بجای اینکه کل تواناییم محدود به درست کردن قرمه سبزی باشه یک پزشک موفق باشم عزیزم و مطمئن باش آشپزی کردن اونقدر کار پیچیده ای نیست که نتونم انجامش بدم کنار شغلم. کاری که همه خانمهای شاغل دارن انجام میدن همینه. اما شما تفکرت اینه که زنا باید بشینن خونه چون هیچکاری جز آشپزی از دستشون بر نمیاد درحالی که بارها ثابت شده که زنا هم به اندازه مردا میتونن موفق باشن تو عرصه های علمی و شغلهای مختلف 

من ترجیح میدم بجای اینکه کل تواناییم محدود به درست کردن قرمه سبزی باشه یک پزشک موفق باشم عزیزم و مطم ...

شما ترجیح میدید که دیده بشید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40