2777
2789
عنوان

خانما لطفااا پشت هم باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 174 پست
بله خیلی اذیت شدم شغل نبود فعال مدنی بودم . بعدش راحت گوشیمو خاموش کردم و متوجه شدم زنی که وارد عرصه ...

دقیقا کار عاقلانه و درست همینه رفتید دنبال چیزی که زن باید باشه 

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فعلا اونی که استدلال نداره شمایی شما هم بهتره زودتر ترک تحصیل کنی تا زنونگیت اسیب نبینه عزیزم 😂

من گفتم زن درس بخونه بهش اسیب وارد میشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بله خیلی اذیت شدم شغل نبود فعال مدنی بودم . بعدش راحت گوشیمو خاموش کردم و متوجه شدم زنی که وارد عرصه ...

چقدر خوب باز تلاشتون رو کردید

راستش بنظرم توی سیاست واقعا زنان خیلی اذیت میشن نه به خاطر زن بودنشون یا خوده سیاست  به خاطر مرد های زیاد و کثیفی که تو محیط کار باهاشون همکار هستند ... و واقعا هم بابت تجربه تلخی که داشتید متاسفم ایشالا در راه جدیدتون موفق تر باشید

متناسب ترین شغل که باهاشون کاملا سازگاری داره مادر بودنه فروشنده بد نیست خیاط ..منشی

خب شما ترک تحصیل کن برو منشی بشو چون منشی شدن نیاز به تحصیلات خاصی نداره

بقیه هم میرن پزشک و دندانپزشک و دامپزشک و مهندس و وکیل و دبیر و پژوهشگر و... میشن.

موفق باشی 😂

دقیقا کار عاقلانه و درست همینه رفتید دنبال چیزی که زن باید باشه

الان همسرم میگه بیا دوشیفت معلم شو بیا مدیر شو، مدیر کیه؟ اونی که هر روز باید با معلما، اولیا، بچه ها، اداره، اوستاکار، نوسازی و ... درگیر باشه، شب و نصفه شب گوشیش زنگ بخوره،پنجشنبه جمعه و تابستون درگیر باشه، مهمون بخواد بیاد خونه ش ظرفاش توی سینک باشه، خودش مدام غذای فریزری بخوره که چی بشه؟؟؟؟

تهش از دست وزیر آموزش پرورش تقدیرنامه بگیره و یک میلیون و هشتصد حقوق بیشتر بگیره و هر کس توی شهر دیدش دست بذاره به سینه‌ش و خم بشه ...

همین؟

خو من نمی‌خوام 😁

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
من گفتم زن درس بخونه بهش اسیب وارد میشه؟

والا زمان های گذشته هم نمیزاشتن زن درس بخونه از همون بچگی شوهرش میدادن بره سراغ مادر شدن ... پس تو افکار قدیمی لابد درس هم آسیب میزنه و زن برای مادر شدنه 

والا زمان های گذشته هم نمیزاشتن زن درس بخونه از همون بچگی شوهرش میدادن بره سراغ مادر شدن ... پس تو ا ...

شرایط الان مثل قدیم نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما رفتی بهترین مدرسه کشور تحصیلاتت رو ادامه بدی که آخرش منشی و خیاط بشی ؟ منظور توهین آمیزی ندارم و ...

نه عزیزم ایشون دوست داره موفق باشه ولی نمیتونه 

چون نمیتونه ، میخواد زنای موفق رو بکوبه تا یه ذره اروم شه

و در عین حال چون خیلی دلش میخواد حتی شده یه کوچولو موفق بنظر برسه ، میگه من بهترین فلان مدرسه هستم.

چقدر خوب باز تلاشتون رو کردیدراستش بنظرم توی سیاست واقعا زنان خیلی اذیت میشن نه به خاطر زن بودنشون ی ...

قطعا زنها آسیب پذیرند. یه زمانی انقدر پررو بودم که مردها ازم می ترسیدن ولی همیشه به زنهایی که صدای آروم دارن و شوهرشون با ماشین می‌بره میاره غبطه میخوردم. چون خوشبخنی یه احساس درونیه و اونها با اینکه عضو غیرفعال جامعه بودند این حس رو داشتن اما من نداشتم و مثل استارتر فکر میکردم بقیه بقول اسی معلوم الحالن !

حتی می گفتم اینجور زنا فقط به درد کردن! میخورن ...

خدا رو شکر که از اون جهالت بیرون اومدم . عشق ورزی به همه واقعا حس خوبی میده تا اینکه بخوایم احساس کنیم همه دنیا علیه ما هستند.

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
نه عزیزم ایشون دوست داره موفق باشه ولی نمیتونه چون نمیتونه ، میخواد زنای موفق رو بکوبه تا یه ذره ارو ...

ببین بنظرم تو هرررررر چیزی خوب و بد هست 

چه زن چه مرا تو هر شغلی خوب و بد دارن 

ولی وضعیف جامعه و برداشت اشتباه بقیه باعث میشه زن ها بیشتر به چشم بیان ...

ولی این شدت از تنفر و رو نمی‌فهمم واقعا