2777
2789
عنوان

خانما لطفااا پشت هم باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 169 پست
ماتو شهرمون با یه خانم دکتر ملک و زمین معامله کردیم گولمون زد رفتیم یه وکیل زن گرفتیم اولش گفت ببین ...

حالا حساسم نباشن مجبور هم باشن سفت و سخت باشن بعد از چند سال انواع بیماری های روانی میگیرن چون مخالف ذات خودشون رفتار کردن و هورموناشون رو به هم ریختن ضمن اینکه بخاطر موقعیت شغلی و ارتقا همه خانواده رو فدا کردن ‌ یه خانمی بود چند وقت پیش اینجا میگفت کارم رو ترفیع گرفتم بچه کوچیک دارم میبره خونه مادرشوهرم لوس شده یه سیلی خوابوندم توی گوش بچه مریضم دیگه هم میخوام دوشیفت بذارم مهد کودک . حالا کارش چی بود ! بماند .

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
حالا حساسم نباشن مجبور هم باشن سفت و سخت باشن بعد از چند سال انواع بیماری های روانی میگیرن چون مخالف ...

یک مرد وقتی موفقیت شغلی میرسه خوشحال میشه اما یک زن نابود میشه..

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اینکه نتیجش بخاطر قدرت فیزیکیه ... بیاید توی چیز های برابر صحبت کنیم ...

مساله اینه که زنها خودشون خودشون رو میندازن توی موقعیت نابرابر . دقت کنید من نگفتم تیم زنان بالغ با پسران نوجوان و نه مردهای همسال . 

اگه بخوایم مرد رو با زن فرصت کار برابر درنظر بگیریم بفرستیم توی شرایط سخت زن کم میاره توی تمام دنیا حقوق زن کمتره چون توانش کمتره توی ایرانم کارگرها خانم هستن چون در با پول کم کار میکنن اعتراضم نمی‌تونن بکنن.

عقاید فمنیستی رو کنار بگذارید و دنبال راهی باشید آرامش داشته باشید و همون زندگی آروم و رفاه جزیی رو داشته باشید به نفع خودتونه اینو منی دارم میگم که از بس زور زدم برای برابری و حتی برتری تمام هورمونام ریخت به هم!

مساله اینه که زنها خودشون خودشون رو میندازن توی موقعیت نابرابر . دقت کنید من نگفتم تیم زنان بالغ با ...

ولی روی من ریپ نباید میزدی رو استارتر بزن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یک مرد وقتی موفقیت شغلی میرسه خوشحال میشه اما یک زن نابود میشه..

من فعال مدنی بودم همه رئیس اداره ها ازم می‌ترسیدن چون اگه پا کج میذاشتن صدام درمیومد. یه جا فرماندار صدام کرد گفن یه ذره زبونت رو کوتاه کن میذارمت رئیس یکی از ادارات، قبول نکردم ، بعدش دیدن نمی تونن زمینم بزنن شروع کردن ابراز علاقه کردن که مساله ناموسی برام پیش بیارن که نتونم سرمو توی شهر بلند کنم ! تو رو خدا ول کنید این فریادهای برابری جنسیتی رو !

نه منو ناراحت نمیکنه .. زنان نمیتونن و این به دلیل جنسیتشون هست ..

اره زنان نمیتونن شما درست میگی :)

مرحوم مریم میرزاخانی تنها زن دارنده مدال فیلدز در کل جهان بود.

خانم تینا ترکمان دکتری ریاضیات از هاروارد دارن.

دکتر سهیلا سامی یکی از جراحان مغزو اعصاب خیلی مطرح هستن.

خانم دکتر کیانا تدبیر سال 94 رتبه 2 کشور شد تو کنکور. تو هردو ازمون پره و دستیاری رتبه 1 کشور شد و رفت جراحی عمومی تهران. 

سارا همتی رتبه 1 کشوری تجربی 94 شد الان تو یکی از بهترین دانشگاه های امریکا ریسرچر هست

صبا معصوم نیا رتبه 1 کشوری تجربی 1404 شد 

فرناز حسن زاده رتبه 1 کشوری تجربی 1401 شد 

حنانه خرم دشتی تنها دختر تیم المپیاد نجوم همین امسال بود و طلای جهانی شد

تا صبح از این مثالا دارم برات ولی کسی که خودشو زده به خواب رو نمیشه بیدار کرد. زنی که فکر میکنه " زنها نمیتونن موفق بشن چون زنن " ، قطعا چون خودش نتونسته موفق بشه اینو میگه :)

هر آدمی تلاش بکنه و در تخصص خودش ماهر بشه مردم سراغش میرن اما اینکه برن سراغ یک دکتر بی نام و نشون ف ...

من نگفتم برید سراغ خانم بی نام و نشون. متن رو نخوندید درست. گفتم درصورتی که یه خانم و یه اقا مهارت برابر داشتن خانم رو انتخاب کنید تا حمایت کرده باشید. کجای حرفم گفتم برید سراغ کسی که مهارت نداره فقط چون زنه؟ 

اما از زنان زن ستیز دلم میسوزه واسشون که اینقدر خودشونو کم و کوچیک و ناتوان میبینند وگرنه طرز فکر اونا بقیه زنان رو ناتوان نمیکنه همونطور کلی زن مستقل و موفق تو جهان وجود داره

فقط واسه خودشون دلم میسوزه که به عنوان یه انسان اینقدر خودشونو کم میبینن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اره زنان نمیتونن شما درست میگی :)مرحوم مریم میرزاخانی تنها زن دارنده مدال فیلدز در کل جهان بود.خانم ...

رفتید نیم ساعت گشتید زیر ۱۰ تا مثال پیدا کردید که اوناهم تمام زنانگیشون رو از دست دادن همین مریم موهاشو از ته زد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ترامپو خواستن ترور کنن زنا نتونستن مواظبت کنن ازش. همه چیو نمیشه برابر کرد . تا حالا مردا زور نزدن ک ...

میشه بگید کار زنونه از نظر شما چیه؟ قرمه سبزی درست کردن و بچه بزرگ کردن؟ اینا فقط کار خانما باید باشه از نظر شما درسته؟ اگر قرار بود همه مثل شما فکر کنن اینهمه زن موفق در جهان وجود نداشت. 

رفتید نیم ساعت گشتید زیر ۱۰ تا مثال پیدا کردید که اوناهم تمام زنانگیشون رو از دست دادن همین مریم موه ...

تو جهان خیلی بیشتر از ده تا مثال هست

و تاسف برانگیزه که زنانگی رو صرفا تو موهای بلند میبینی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

دیدم یه عده در مورد تجربیات خودشون گفتن حالا منم می خوام در مورد چیزایی که دیدم بگم 

دکتری که پای بابای من زد ناقص کرد یک مرد بود 

اون شخصی هم که دندون یکی از آشناهامون جراحی کرد و چون چندتا تیکه مونده بود دوباره مجبور شد از اول جراحی کنه اونم مرد بود 

و... عزیزان این ها تجربه هست نمیشه به یک جنسیت خاص نسبت داد