2777
2789
عنوان

خانما لطفااا پشت هم باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 173 پست
خب همه مثل شما تنها هنرشون اشپزی کردن نیست عزیزم :)

من اشپزیم ضعیفه 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه میتونستن که میشدن .. دیگه برابر تر از المپیاد نداریم که ؟ ۵۴ مرد ۱۴ زن ..

شما که تا الان میگفتی زنا کلا نمیتونن موفق باشن که😂

پس چجوریه که اینهمه مدال اور خانم داریم؟ تازه با وجود اینهمه افکار منفی افرادی مثل شما بازم خانمهای موفق داریم. دیگه ببین اگر افکار همه مردم اصلاح بشه چقدر بیشتر میشن. 

شما که تا الان میگفتی زنا کلا نمیتونن موفق باشن که😂پس چجوریه که اینهمه مدال اور خانم داریم؟ تازه با ...

نه معلومه که میشه دارم به نسبت میگم همینا هم خیلی بیشتر از مردا تلاش کردن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

شما که تا الان میگفتی زنا کلا نمیتونن موفق باشن که😂پس چجوریه که اینهمه مدال اور خانم داریم؟ تازه با ...

گویا تو ایران زندگی نمی کنن نمیدونن زنا برای خیلی از چیزا مجبورند اجازه بگیرن از پدر و برادر گرفته تا ... من دیدم حتی تا فامیل های مرد هم فضولی می کنن 

همه چیز هم که جنسیتی می بینن 

حالا بین این همه زن که درس میخونن یه میرزاخانی رفت شد دکتر ریاضی همیشه استسنا وجود داره که چی؟

شما اول برو املای کلمات رو یاد بگیر عزیزم

بیشتر از همه ، شما تو این تاپیک علیه خانمها بودی. همون مرحوم مریم میرزاخانی هم اگر تفکرات شمارو داشت موفق نمیشد پس میبینید که افکار ادم خیلی مهمه.

البته آدم حسود هم کم نداریم. خیلی از خانمها چون خودشون نتونستن موفق بشن ، خانمهای موفق رو میکوبن. 

نه معلومه که میشه دارم به نسبت میگم همینا هم خیلی بیشتر از مردا تلاش کردن

عزیزم طرفدار اصولگراها هستی ؟

میشه جواب بدی

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .

بیشتر این داستان هارو خود زنا برای زنان دیگه درست میکنن. نمونشم تو همین تاپیک میبینی. تو جامعه هم همینه. طرف میگه من تو محیط کاری که زن توش هست سختمه با آقایون راحت ترم! زن ها نمیدونم خاله زنکن. کلا اگه یه اشتباه از یه خانم ببینن چنان بزرگش میکنن و تو بوق و کرنا میکنن. در صورتیکه آقایون باهم اینجوری نیستن و حتی با خانم ها هم اینجوری نیستن واسه همین طرف باهاش راحته! حالا جدا از مسئله شغلی وقتی میخوای مستقل زندگی کنی این تفاوت هارو بیشتر حس میکنی. اگه کارفرما باشی تو یه کار کوچیک چنان طرف زورش میگیره. آخرم چقدر اذیتت میکنه. میری املاک خونه ببینی فقط میخوان یه کرمی بریزن وقتی خانومی. میری بانک درباره وام سوال بپرسی اصن جوابگویی درست ندارن و ...

میشه بگید کار زنونه از نظر شما چیه؟ قرمه سبزی درست کردن و بچه بزرگ کردن؟ اینا فقط کار خانما باید باش ...

خدا رو شکر انشالله زنهای موفق جهان موفق تر باشن.

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
کجا زندگی میکنی؟ نہ بابا از این خبر ھا ھم نیست

من تهران زندگی میکنم عزیزم. بخدا هست. فقط نظرات همین تاپیک رو بخون تا ببینی چقدر از این تفکرات وجود داره. تازه الان خیلی بهتر از قبل شده دید مردم.

عزیزم طرفدار اصولگراها هستی ؟میشه جواب بدی

اگر بخوام بین دو جناح انتخاب کنم بله ولی نه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما اول برو املای کلمات رو یاد بگیر عزیزمبیشتر از همه ، شما تو این تاپیک علیه خانمها بودی. همون مرحو ...

۱۷ سالشه دوتا حدسی که دربارش میزنم 

اینکه وضعیت درسیش افتضاحه و خودش از خودش ناامید شده و الان موفقیت براش عقده شده 

دو اینکه عرزشیه 🦦

اگر بخوام بین دو جناح انتخاب کنم بله ولی نه

خب همین توضیح میده زن ستیزیتو 

البته هنوز بچه ای بزرگ شی امیدوارم عقیدت تغییر کنه

شما اول برو املای کلمات رو یاد بگیر عزیزمبیشتر از همه ، شما تو این تاپیک علیه خانمها بودی. همون مرحو ...

اولا توی تایپ اون چیزه سخت پیدا میشه میرزا هم که گفتم زنانگیش رو کنار گذاشت و مرد شد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میتونن بکنن حرفه ای نخواهند شد .. توی هرکاری انگشت میکنن ولی هیچوقت به مدارج بالا نمرسن.. اونهایی هم ...

خب شما خودت کل موفقیتت تو زندگیت چی بوده خانم آیدا که به زنان موفق ایران و جهان هیت میدی عزیزم؟ خودت کجای دنیا رو گرفتی که ادعات انقدر زیاده؟ قشنگ اکثر نظرات منفی این تاپیک از جانب شماست.