2777
2789
عنوان

پنج ساله عاشقشم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 42 پست
بارها سعی کردم ولی نمیتونم..هنوز معلوم نیست ولی واسه تولدش ی عکس استوری کرده بود که حس کردم دختر کنا ...

اینکه نمیتونی فراموشش کنی طبیعی هست، زمان میبره،جاهایی که باهاش خاطره داری نرو آهنگی که تو را یادش بندازه یا آهنگ عشقی جدایی گوش نکن، رو یه هدفی زوم کن و هر وقت خواستی سمتش کشیده بشی فکر کن آخرش چی؟؟همسرت میشه ؟ نه، اگه فرض محال هم بشه قطعا خیانت می‌کنه چون حریم بلد نیست، زوم کن رو پیشرفت خودت و قطعا اینو بدون کسی که لایقت باشه دیر یا زود پیداش میشه توکل کن به خدا ، خواهشاااا اشتباه نکن و برنگرد، موفق باشی اوایلش کنی سخته اما پیروزی با توست

من خودم هیچ وقت دوست پسر نداشتم ولی از پسری که دوست دختر داره و برا ازدواج یکی دیگه رو درنظر میگیره ...

خیلی تعجب کردم..همیشه شنیده بودم از دخترای بی حاشیه خوشش میومد و واقعا واسم عجیبه که دوست دختر داره:)

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس مجبوری از ی راهی بگی اشنا یا غریبه فرق نمیکنه شاید یکم سخت تر باشه ولی باید بگی

خودمو کوچیک می‌کنم اخه..میدونم آخرش خودش حرفشو میکشه وسط ولی خیلی دلم شکسته خیلی 

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂
خیلی تعجب کردم..همیشه شنیده بودم از دخترای بی حاشیه خوشش میومد و واقعا واسم عجیبه که دوست دختر داره: ...

اکثر پسرا قلبا از دختر بی حاشیه خوششون میاد

شاید اون دختره برا سرگرمی و وقت گذروندنشه 

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

اگه ۵ سال کاری نکرده ،احتمالا دیگه نمیکنه

پنج ساله پیش من ۱۳ سالم بود..هنوزم زوده واسم 

ولی انتظار نداشتم دوست دختر داشته باشه اینیم که میگم ازم خوشش میاد در حد حرفی بوده که خانوادش زدن 

و اگرم قرار بود بشه بازم میوفتاد واسه پنج ساله دیگه

اکثر پسرا قلبا از دختر بی حاشیه خوششون میادشاید اون دختره برا سرگرمی و وقت گذروندنشه

اخه سعی می‌کنم با ابن حرف خودمو توجیه کنم ولی واقعا دلم شکسته

پیجش روداری؟

بله چرا؟

عزیز من ۵ سال زمان کمی نیست .تا کی میخوای ادامه بدی؟چیزی که اصلا مشخص نیست عاقبت و آینده چی میشه رو ...

بخدا دست خودم نیست اصلا من وقتی از این خوشم اومد خیلی سنم کم بود اولش فکر کردم بچگیه از سر هیجان اینطوری شدم ولی هنوز که هنوزه نتونستم فراموشش کنم و دوسش دارم🥲😭

اخه الان من فقط ۱۸ سالمه

اخه سعی می‌کنم با ابن حرف خودمو توجیه کنم ولی واقعا دلم شکسته

الهی ☹️💔

ببین نمیتونی خودتو با درس و ورزش و دوستای همجنست سرگرم کنی تا کمتر به اون پسره فکر کنی ؟

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

اینکه نمیتونی فراموشش کنی طبیعی هست، زمان میبره،جاهایی که باهاش خاطره داری نرو آهنگی که تو را یادش ب ...

احیای ممنونم ازتون که راهنماییم کردید❤️

و بدیش اینجاست من امروز امتحان ادبیات هم دارم ولی اصلا نتونستم بخونم ذهنم خیلی درگیره 

چشم سعی خودمو می‌کنم 

تا حالا استوری ریپلای کرده یا حرفی لایکی ؟؟؟

اره اول من فالوش کردم بعد اون بک داد استوریامو لایک می‌کرد یبارم راجب رشتم استوری گذاشته بودم بهم پیام داد راجب رشته من و اون حرف زدیم

بعد ی کدام از پیجم ریموش کردم خودمم انفالوش کردم ولی پیج بازه میبینم هنوز استوریاشو

قربون دلت بشم خب اگه اون پیش قدم میشه هیچ یکم دیگه صبر کن

خدا نکنه مهربون❤️

چشم