2777
2789
عنوان

خانما لطفااا پشت هم باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 173 پست

من وکیل خانم انتخاب میکنم(خانمی که اراسته و خوش بر و رو و خوش بیان باشه)

پزشک رو بر اساس تجربه و مهارت انتخاب میکنم و چون تعداد پزشک های مرد بیشتر پس با مهارت هم بینشون بیشتره ولی دلیل نمیشه خانم خوب نباشه

به نظرم مردم بیشتر به تجربه و سابقه و مهارت اهمیت میدن نه جنسیت

همه شو نخوندمدندونپزشکی قدرت مردونه میخواد یه دکتر خانم زورش نرسید دندون منو بکشه هزار تکه ش کرد و گ ...

فقط کشیدن دندون قدرت فیزیکی میخواد وگرنه خیلی از کارهای دندانپزشکی ظریف کاریه. ضمن اینکه دلیل نمیشه همه خانمها قدرت فیزیکی پایینی داشته باشن. چون یه دندانپزشک خانم بد بوده قرار نیست همه بد باشن. چون به دندانپزشک اقا خوب بوده قرار نیست همه خوب باشن  

اشتباه خانمهارو میذارن پای جنسیتشون اما اشتباه اقایون رو نه :) 

مثلا اگه یه اقا این بلارو سر شما میاورد نمیگفتی چون اقا بود عرضه نداشت ولی الان که یه خانم این کارو کرده میگی چون خانم بود اینجوری شد. ایناست که بده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط کشیدن دندون قدرت فیزیکی میخواد وگرنه خیلی از کارهای دندانپزشکی ظریف کاریه. ضمن اینکه دلیل نمیشه ...

مثلا شما رانندگی و نگاه کن دیگه این که به قدرت فیزیکی ربطی نداره داره؟

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

ماتو شهرمون با یه خانم دکتر ملک و زمین معامله کردیم گولمون زد رفتیم یه وکیل زن گرفتیم اولش گفت ببین چیکارش میکنم حقتونو میگیرم دست آخر همه چیو به نفع دکتره تموم کرد چون دکتر برا پسرش از دختر وکیله خاستگاری کرده بود . دست آخر یه وکیل مرد گرفتیم بعد دوسال تونست حقمونو بگیره کلا زنها زیاد احساسی هستند نمیشه روشون حساب کرد تو کارهای مهم

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
چون شما تجربه تلخی که بقیه داشتن رو نداری

شما هم چیزای تلخی که من دیدم رو ندیدی 

خانمی که عاشق نورو سرجریه ولی بخاطر دید مردم نمیره رو ندیدی. چون میدونه اگه بره باید بعد از کلی سختی کشیدن بیکار بشینه.

باید بخاطر تفکرات مردم ، یا قید علاقشو برای همیشه بزنه و بره یه تخصصی که دوستش نداره ، یا از ایران بره که همه شرایطشو ندارن.

میدونی موضوع اینه که خانما هر اشتباهی بکنن میذارید پای جنسیتشون. میگید چون خانم بود اینجوری شد پس خانما خوب نیستن. اما اگر یه اقا همون اشتباه رو بکنه نمیگید چون اقا بود اینجوری شد پس اقایون بدن.

اشتباه یه نفر رو پای جنسیتش نذار عزیز. نذار.

اینجا ایرانه قربونت برم باید حق بگیری کسی بت نمیدش

این ایران رو من و شما تشکیل دادیم. مگه جز اینه که ما مردم این کشوریم. ما افکار این جامعه رو شکل میدیم. اگه هرکسی سعی کنه دیدش رو درست کنه خیلی از مشکلات حل میشه.

تا حالا با زن معامله کردید؟🥶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

این ایران رو من و شما تشکیل دادیم. مگه جز اینه که ما مردم این کشوریم. ما افکار این جامعه رو شکل میدی ...

کشور ما کشوری با جمعیت سن بالا هاس یعنی کشوری با جمعیت رو ب پیر هستیم اونا ک هیچ 

مردای ایرانی علاقه ب زور گفتن منم منم کردن ...دارن نمیزارن ما پیشرفت کنیم من از اینکه از خونه برم بیرون متنفرم بسکه هیزن مدگل بهشون حقیقتو گف دیدی چی کردن؟

این مردم همینن هیچکس نمیتونه عوضشون کنه ایشالا بدتر هم بیاد سرشون حقشونه

💪❤️‍🔥

این برحسب تجربه به دست اومده و چیزی نیست که از اول مردم اینجوری بوده باشن ... من خودم مثل تمام این ا ...

واقعیت اینه که خطای یک خانم تو هر حرفه رو میذارید پای جنسیتش اما برای اقایون نه. وقتی شما که خانم این جامعه ای علیه خانمها باشی از مردا چه توقعی میشه داشت؟ نمیدونم شغل شما چیه. اگر شاغلید یعنی همین موضوع رو در حرفه خودتون هم قبول دارید؟ دوست دارید فردا دخترتون بشه یه رتبه برتر تو کنکور و بره دندونپزشکی و خیلی هم ماهر باشه اما کسی پیشش نیاد فقط بخاطر اینکه دختره؟ و ببینید همکلاسیش که نصف اون مهارت نداره فقط بخاطر جنسیتش بیمارای بیشتری داره؟ دیدن این صحنه شمارو ناراحت نمیکنه؟

واقعیت اینه که خطای یک خانم تو هر حرفه رو میذارید پای جنسیتش اما برای اقایون نه. وقتی شما که خانم ای ...

نه منو ناراحت نمیکنه .. زنان نمیتونن و این به دلیل جنسیتشون هست ..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما هم چیزای تلخی که من دیدم رو ندیدی خانمی که عاشق نورو سرجریه ولی بخاطر دید مردم نمیره رو ندیدی. چ ...

هر آدمی تلاش بکنه و در تخصص خودش ماهر بشه مردم سراغش میرن 

اما اینکه برن سراغ یک دکتر بی نام و نشون فقط چون از خانمها باید حمایت کرد اینکار رو نمیکنند هیچ وقت 

حتی تو دندان پزشکی هم سراغ دکتر مرد بی نام و نشون که اسم در نکرده نمیرن همین محله خود من یک خیابون از سر تا ته پر دندونپزشک هست شاید پنج تا از این دندونپزشکهای آقا سرشون شلوغه بقیه شون نصف وقتشون بدون بیمار هست 

مثلا میخوایم بریم یک آموزشگاه رانندگی سوال میکنیم یا تحقیق میکنیم که کدوم مربی بهتره 

خوب خانمها هم خاک خوری بکنند اسم در بکنند بقیه میرن سراغشون مطمینا 

فقط کشیدن دندون قدرت فیزیکی میخواد وگرنه خیلی از کارهای دندانپزشکی ظریف کاریه. ضمن اینکه دلیل نمیشه ...

ترامپو خواستن ترور کنن زنا نتونستن مواظبت کنن ازش. همه چیو نمیشه برابر کرد . تا حالا مردا زور نزدن کارهای زنونه رو به زور انجام بدن این زنا هستن فک میکنن برای اینکه خودشون رو نشون بدن باید تو هر حوزه ای سرک بکشن

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
ترامپو خواستن ترور کنن زنا نتونستن مواظبت کنن ازش. همه چیو نمیشه برابر کرد . تا حالا مردا زور نزدن ک ...

دقیقا کار مردونه میکنن و میگن چرا حمایت نمیکنید .. اقا برو اشپزیتو کن خودم حمایتت میکنم ( بهترین اشپزهای دنیا هم مردن )

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خودمم اینجوریمکلا خانمهارو تو هیچی قبول ندارمفقط خاله زنک های خوبی هستیم

خب شما از خودت شروع کن. واقعا ببین ریشه این افکار از کجا میاد؟ اگر همه اینجوری فکر میکردن ما مریم میرزاخانی نداشتیم. سهیلا سامی نداشتیم. لاله حق وردی نداشتیم و...

واقعا بنظرت یه خانم نمیتونه موفق باشه؟ پس اینا کین؟ به جنسیت نیست عزیزم. به جنسیت نیست. یه خانم هم میتونه اندازه یه اقا موفق باشه تو هر شغلی.

خب شما از خودت شروع کن. واقعا ببین ریشه این افکار از کجا میاد؟ اگر همه اینجوری فکر میکردن ما مریم می ...

حالا بین این همه زن که درس میخونن یه میرزاخانی رفت شد دکتر ریاضی همیشه استسنا وجود داره که چی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40