2777
2789
عنوان

خانمایی که خیلی تپل بودن و لاغر شدن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 61 پست
ببین من ۲۳ کیلو کم کردم توضیحش خیلی طولانیه و زمان بره هر چی میخوای بپرس بگم ضمنا من مربیگری درجه سه ...

میشه بگی کسی که مشکل زانو داره چه ورزشی واسش خوبه؟

اگه باشگاه بخواد بره چه رشته ای بره؟

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
دآریم...تو فامیلمونه...قدش ۱۷۲ یا ۳چاقه...🤣

آره واقعا،یکی تو دانشگاه بود،چاق بود ولی خیلی خوش هیکل بود،بعد میگفت من تو خونوادم نرمالم اومدم دانشگاه،انگار گالیور رفته سرزمین لی لی پونا😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما اگه بری پیش یک متخصص تغذیه کاربلد، اصولی وزن کم می‌کنی. نه گرسنگی وحشتناک تحمل می‌کنی نه به بدن و پوستت آسیب می‌زنی.

من با کمک متخصص تغذیه ده کیلو کم کردم، جدیدا هم باشگاه میرم که بدنم فرم بگیره. به من می‌گفت کاهش وزن اصولی بین دو تا چهار کیلو در هر ماه هست، بیشترش اصلا درست نیست.

منم باید ۱۲ کیلو کم کنم

از امروز شروع کردم رژیم کالری شمار

نمیدونم جواب بده یا نه

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱٠ الی ۱۲ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

شما اگه بری پیش یک متخصص تغذیه کاربلد، اصولی وزن کم می‌کنی. نه گرسنگی وحشتناک تحمل می‌کنی نه به بدن ...

منم باید ۱۲ کیلو کم کنم

از امروز شروع کردم رژیم کالری شمار

نمیدونم جواب بده یا نه

شما طی چند ماه ۱٠ کیلو کم کردی؟ برنگشت؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱٠ الی ۱۲ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

متاسفانه ی کالری داره 😭😭😭😭😭😭روزانه فقط ۲واحد نهایت اجازه داری اونم متوسط نه بزرگ

ای بابا،من نمیتونم از غذا دست بکشنن،

نه،نخواه، از من نخواه😔

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
وای نه 😆😁😁😁مخصوصا قد به این بلندی اگر چاقم باشی واقعا هیکل جالبی نمیشه من خودمم چاق بودم قبلا می ...

اخه همه ازش تعریف میکنن...خودشم خیلی میپسنده هیکل خودشو😂😂😂

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
خوووووووش به حالت دختر سایز کم کنی یعنی درصد چربیتم می‌ره پایین......دختر تو خیلی بدن خوبی داری..... ...

عزیزم وزنم خیلی بالاست بد به حالم روی ۱۰۶ کیلو موندم من. فقط دارم سایز کم میکنم. نسبت به قبل هرکی میبینه میگه نصف شدی ولی وزتم تغییر نمیکنه چرا. دکتر تغذیه داریم تو محیط کار دیروز منو دید دستم گرفت گفت وای چقدر کوچولو شدی گفت خیلی خوشحالم خیلی تغییر کردی . ولی وزنم تغییر نمیکنه.

یبارم دو ماه قبل رفتم متخصص تغذیه تا وزنم دید تعجب کرد گفت اصلا بهت نمیخوره این وزن. گفت احتمالا. استخون بندیت درشت و سنگینه.

اخه جالبه باشگاه هم میرم اونا ک لاغرن کلی عرق میکنن ولی من هیچی عرق نمیکنم

منم باردارم و از امروز شروع کردم رژیم کالری شمار 

دکترم گفت تا ماه های اخر میتونی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اول دکتر غدد برید براتون آزمایش کامل هورمون و غدد بنویسن که اگر تنبلی دارید با دارو‌ رفع بشه 

حداقل سه روز در هفته باشگاه برید و کنارش رژیم غذایی مناسب و سالم داشته باشید حتما لاغر میشید 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..

عزیزم کالری شماری کن کم میکنی

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭