2777
2789

دوستان کسی این قرصا  خورده ؟؟؟ کدوما واسه مو بهتره  

من فعلا فیتو نمیخام مصرف کنم

توجه🚨 درامد ماهیانه پنج ملیون ب بالا شروع با پنجاه ملیون میتونی با من ب درامد عالی برسی و زندگیت رو متحول کنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یونی زینک هیرویت زینک پلاس باعث مشکی شدن موهام شد البته من خارجی میخوردم

کدوما بخورم؟؟؟  خارجی اسمش چیه  از کجا بفهمم اصله

توجه🚨 درامد ماهیانه پنج ملیون ب بالا شروع با پنجاه ملیون میتونی با من ب درامد عالی برسی و زندگیت رو متحول کنی

اگ برای رشد مو میخای هیرویتبرای استحکام ناخن زخیم شدن مو زینکجفتش عالیه

برای محکم شدنه ریشه و پرپشتی  

ببین من از کیش خریده بودم شاید پیدا نکنی ولی فیتو آنلاین شاپا دارن کانادایی بخر عالبه

خب فیتو فعلا نمیتونم مصرف کنم   

ببین من از کیش خریده بودم شاید پیدا نکنی ولی فیتو آنلاین شاپا دارن کانادایی بخر عالبه

انلاین خریده بودی؟

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
فیتو بهتر نیی؟

ببین پریورین اینجوریه ک اگه از هیروییت و فیتو نتیجه ندیدی میری سراغ غول اخر ک همون پریورین 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند