2777
2789
عنوان

خانمایی که خیلی تپل بودن و لاغر شدن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 62 پست
ببین من ۲۳ کیلو کم کردم توضیحش خیلی طولانیه و زمان بره هر چی میخوای بپرس بگم ضمنا من مربیگری درجه سه ...

عزیزم من ۵ ماهه فیتنس و هوازی دارم میرم. حجم غذام کم کردم بعد سه ماه دیگه انگار معدم فلج شده هیچی هضم نمیکنه . با این حال سایز دارم کم میکنم چرا وزن کم نمیکنم. مربیمون گفت رژیم فستینگ میدم ولی نداد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم با نخوردن که وزنت کم نمیشه بخور ولی به اندازه 

سعی کن از اپلیکیشن های کالری شماری استفاده کنی ورزشم در کنارش داشته باش بعد بنظرم از تیروئیدت و تنبلی تخمدان مطمئن شو چون خیلی تاثیر دارن تو لاغری 

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امیدوارم زودتر بغل بگیرمت دخترم🐥💕

عزیزم من ۵ ماهه فیتنس و هوازی دارم میرم. حجم غذام کم کردم بعد سه ماه دیگه انگار معدم فلج شده هیچی هض ...

متخصص تغذیه رفتی ؟

بنظر من اول برو متخصص داخلی یه چکاپ بده بعدم حتما برو متخصص تغذیه اینطوری خیلی بهتره و اصولی وزن کم می‌کنی 

چاق خوش هیکل که دیگه نداریم 😁😁

دآریم...تو فامیلمونه...قدش ۱۷۲ یا ۳

چاقه...🤣

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
عزیزم من ۵ ماهه فیتنس و هوازی دارم میرم. حجم غذام کم کردم بعد سه ماه دیگه انگار معدم فلج شده هیچی هض ...

خوووووووش به حالت دختر سایز کم کنی یعنی درصد چربیتم می‌ره پایین......دختر تو خیلی بدن خوبی داری.....وزن هم بافت عضلست هم بافت چربی اما سایز فقط چربیه

نگاه قشنگم درست و سرساعت رژیم بگیر مثلا نصف بشقاب سبزیجات باشه نصف دیگه برنج میوه خیلی نخور ۲تااجیل ...

عهههههه،پس من میوه میخورم که نون و کیک اینا نخورم که

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دست خودم نیست با دیدن غذا حالم بد میشه.

درست میشه کم کم وزن کم کردن سخته درکت میکنم 

به حرفای چرت بقیه هم اصلا توجه نکن راهتو ادامه بده

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امیدوارم زودتر بغل بگیرمت دخترم🐥💕