2777
2789

چند ماهه باشگاه میرم هیجی هم نمیتونم بخورم ولی اصلا وزن کم نمیکنم نمیدونم چرا. اینقدم از حرف دیگران ناراحت میشم همکارام همش میگن فلان جا امپول میزنه دارو میده خودتو لاغر کن یکی بگه بشما چه. امروز گفتم من خودمو همیجوری دوست دارم میگه نه این چ حرفیه. چه کنم لاغر شم زیاد. 

دلم داره از گرسنگی ضعف میره ولی میترسم چیزی بخورم و بالا بیارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشبحالت

البته اگه چاق خوش هیکل هستی 

وگرنه بخاطر سلامتیت هم که شده بهتره کم کنیش

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

اولا که یه بار برینی دهنشون دیگه نمیگن 

اصلا سمت سوزن و عمل نرو انقدر عوارض داره ورزش کن همین خیلی خوبه با مربی حرف بزن 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

اول اینکه به خاطر خوشایند دیگران تغییر نکن 

هدفت سلامتی باشه 

نه اینکه بخوای خودت رو استخوانی کنی ....

دوم اینکه مصرف قند رو کاملا قطع کن 

هر چیزی که مواد قندی داشته باشه

سوم تا میتونی پیاده روی کن 

بعدش هم یک لیوان چای سبز دم شده با غنچه محمدی بخور 

به مرور لاغر میشی 

شسته و روفته

واقعا ب هیشکی ربطی نداره چاقی و لاغری آدم 

اما حالا ک دوس داری لاغر شی فستینگ و ورزش و کالری شماری رو باهم داشته باش من اینجوری لاغر شدم

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
به حرف مردم اهمیت نده منم چاق بودم رژیم گرفتم لاغر شدم همه گفتم معتاد شده که لاغر شده.خلاصه که ببین ...

امان از حرف مردم

منم چاقتر از آبجیامم دایی مامانم بهم میگفت حق اونارو تو خوردی☹