2777
2789
عنوان

ازدواج سن کم

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 196 پست
اینکه کاملا حرف درسته عزیزم 👌به نظرم اصل اینه که فضا رو طوری فراهم کنیم که دختر نیاز به تمایلات خاص ...

حرف شما هم درسته 

در کل من منظورم اینه تو ۱۶ ۱۷ سالگی و حتی خوده ۱۸ ساله من هنوز نوجوون حساب میشیم ... کی باید راه درست و غلط بهمون نشون بده جز پدر مادر؟ ما خودمون واقعا عقلمون تو این سن به این چیزا نمیرسه قرار نیس هرکی هرکاری کرد بگیم بزرگ شده عقلش میرسه لابد ... پدر مادر باید عاقل و فهمیده باشن تصمیم درست بگیرن 

من نه میگم دوست پسر کار درستیه نه میگم شوهر تو سن پایین منطقیهمن تا الان که ۱۸ سالمه با هیچ پسری ارت ...

آفرین به شما

اما بیشتر دخترها مدیریت احساس ندارن با یک عزیزم و دوستت دارم فکر می کنن اون پسر دیگه بهترینه 

بهتره این احساس مدیریت بشه 

هر چیزی اصلی داره و ممکنه دچار فرع هایی بشه

اصل ازدواج کنترل شهوت و احساس های نابجا است حالا اگر کسی در این مسیر نبود اصل ایراد پیدا نمی کنه و چارچوب تغییر پیدا نمی کنه 

معمولا دخترهای امروزی را به زور شوهر نمی دن و کسی که قبول می کنه در سن پایین تر ازدواج کنه بالاخره دو دو تا چارتایی کرده و تصمیم گرفته 

والدین سلیم العقل هم فرزند خودشان و نیازهاشو می شناسن و بسته به بلوغ رفتاری و جنسی فرزندشون معمولا اجازه ازدواج می دن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حرف شما هم درسته در کل من منظورم اینه تو ۱۶ ۱۷ سالگی و حتی خوده ۱۸ ساله من هنوز نوجوون حساب میشیم .. ...

بله همینه به نظرم هیچ وقت آدم نمیتونه بگه من کاملا عاقل هستم وپدر مادر نقش خیلی مهمی دارن قطعا اگر ازدواج در سن کم فقط نظر احساسی خود دختر بدون مشورت و مشاوره و.. باشه ممکنه ناموفق باشه👌👌منم شدیدا با ازدواج ناعاقلانه و احساسی دختران در این سن مخالفم ولی نمیگم به هیچ عنوان نمیشه ازدواج عاقلانه داشت چرا ممکنه توسط مشاور یا به قول شما پدر مادر آگاه میسر بشه

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  لینک گروه مذهبی داخل روبیکا دارم که سوالات اعتقادی و.. جواب میدیم وچت میکنیم اگر خواستی درخواست بده برات بفرستم(مخصوص خانومای نی نی سایتی)
آفرین به شمااما بیشتر دخترها مدیریت احساس ندارن با یک عزیزم و دوستت دارم فکر می کنن اون پسر دیگه بهت ...

همه اینایی که شما میگید با چند تا کتاب و روانشاس حل میشه 

اون دختری که با دوتا عزیزم وابسته میشه تو خانواده مهر و محبت ندیده ... بازم همه چی برمیگرده به خانواده ... درست تربیت کنند مجبور نشن زود شوهر بدن 

نیاز هم که همه دارن چه عاطفی چه جنسی 

این تحمل کردن و کنترل کردنشه که مهمه 

الان میبینم که خانواده چقدرررر در آینده جامعه ما موثره🥺 والان ارزشش رو درک میکنم

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  لینک گروه مذهبی داخل روبیکا دارم که سوالات اعتقادی و.. جواب میدیم وچت میکنیم اگر خواستی درخواست بده برات بفرستم(مخصوص خانومای نی نی سایتی)
دوست پسر محض سرگرمیه قرار نیس یک عمر باهاش زندگی کنند ی مدت ارتباط دارن فوقش میبینن آدم به درد نخوری ...

دخترها چون در روابط عاطفی‌تر و احساسی‌ترند ، وقتی با شكست مواجه می‌شوند ، بیشتر صدمه می‌بینند . آنها گاهی وقت‌ها در شرایط بسیار منفی قرار می‌گیرند و امكان ازدواج‌ بعدی‌شان به شدت كاهش می‌یابد.

آره بعدا فیلشون یاد هندستون‌می‌کنه و‌خیانت می‌کنن! هرچی ازدواج سن کم دیدم اینجوری شدن اون قدیم‌بود ک ...

البته منم فکر می کنم ازدواج سن بالا خطرش بیشتره از این جهت ، چون شنیدم برخی میگویند: حالا قبل ازدواج عشق و حال کنیم بعد خوب می شویم. بعد ازدواج هم که ترک عادت موجبه مرض است 

کسی ازدواج کرده دیگه دختر نیست چطور بچگی کنه ییوفته وسط شوهر قوم شوهر و مهمون داری و خونه داری و حام ...

این بستگی به دید ما دارد که اینا را تغییر شکل بازی ببینیم یا کوفت ببینیم 

این نظرتون عمومیت نداره. الان بعضی از اونایی که مثلا 20به بالا ازدواج کردن و حق رای و... داشتند طلا ...

خودخواه بودن و کنار نیامدن با همدیگر ربطی به سن و سال نداره بیشتر به ساخته نشدن آدما مربوطه تا سن و سال آدما