2777
2789
عنوان

بنظرتون چی شد این ادم یهو عوض شد

83 بازدید | 7 پست

از قبل ازدواج تا بعد ازدواج

یکی از فالورا ک دوست قدیمی صاحب کارم هم بود بدجوری تو نخ من بود

ریپلای میکرد استوریمو

سعی میکرد نزدیک بشه

وقتی فهمید ازدواج کردم گفت زود بود واست و ..

.

همچنان دایرکتاش ادامه داشت منتها من توجهی نمیکردم میگفتم زندگیمو دوست دارم 

همسرم همه کاری برام میکنه و غیره

تا اینکه متوجه شدم با صاحب کارم جر و بحثشون شده نمیدونم سر چی

از اون موقع کلا دمشو گذاشت رو کولشو دور شد

دورا دور فقط لایک میکنه پستامو همین

ولی دیگه پیامی چیزی نداد

بنظر شماهم صاحب کارم تذکر داده بهش

چون زمانی مجرد بودم هم کسایی میخواستن نزدیک بشن بهم ، صاحب کارم دورشون میکرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه من قراری هر کی از راه رسید خیانت کنم به همسرمخودش دید من چجوریم لال شد

مگه من گفتم خیانت میکنی میگم بلاک کن چه دلیلی داره وقتی میدونی یه نفر از شما خوشش میاد و نخ میده تو زندگیت باشه مگه مریض توجه ای؟ 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

مگه من گفتم خیانت میکنی میگم بلاک کن چه دلیلی داره وقتی میدونی یه نفر از شما خوشش میاد و نخ میده تو ...

به همون دلیلی ک توجه شمارو ازار میده

حرف بزنه من ک خودمو میشناسم چرا خودمو ازار بدم

به همون دلیلی ک توجه شمارو ازار میدهحرف بزنه من ک خودمو میشناسم چرا خودمو ازار بدم

خیلی جالبید 

موفق باشید 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂