2777
2789
عنوان

ازدواج سن کم

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 196 پست
تحت هیییییچ شرایطی این دری وری هارو قبول ندارم که بچه 16 ساله پختگی داره و فلان. بچه 16 ساله اسمش رو ...

این نظرتون عمومیت نداره.  الان بعضی از اونایی که مثلا 20به بالا ازدواج کردن و حق رای و... داشتند طلاق نگرفتند؟؟؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره بعدا فیلشون یاد هندستون‌می‌کنه و‌خیانت می‌کنن! هرچی ازدواج سن کم دیدم اینجوری شدن اون قدیم‌بود ک ...

دور و بر شما شاید ولی ما اطرافمون انسان های با تربیت و فرهنگ زیادی داریم که به سن کم عروس یا داماد شدن و وفادار موندن... 

این نظرتون عمومیت نداره. الان بعضی از اونایی که مثلا 20به بالا ازدواج کردن و حق رای و... داشتند طلا ...

طلاق توی هرسنی میتونه اتفاق بیفته اما عقل یه دختر 20 به بالا با یه نوجوون 16 ساله یکی نیست. اگه شما مدعی هستید که عقلتون تو اون سن با بزرگسالیتون یکی بوده من حرفی ندارم باهاتون.

این نظرتون عمومیت نداره. الان بعضی از اونایی که مثلا 20به بالا ازدواج کردن و حق رای و... داشتند طلا ...

با یک مراجعه به دادگاه های خانواده مشخص میشه بیشترین آمار طلاق مربوط میشه به ازواج های سن بالا و اکثرا خیابونی و نه سنتی 

آره بعدا فیلشون یاد هندستون‌می‌کنه و‌خیانت می‌کنن! هرچی ازدواج سن کم دیدم اینجوری شدن اون قدیم‌بود ک ...

حالا مگه سن بالا ازدواج کنن این کارو نمیکنن؟؟؟ همه چی به تربیت برمیگرده.  باید درست تربیت شده باشه ادم.  اون وقت سن بالا و پایین نداره و ذات درست،حتی تو شرایط سخت هم درست میمونه. 

لابدملاک طرزبرخوردیاحرف زدنشه..یاکارخونه...زیربیست وپنج ازدواج اشتباهه نوددرصد عقلانی نیست ازروی احس ...

ملاک الان فقط مراجعه به مشاوره های قبل ازدواجه نه جیز. دیگه... فقط مشاوره که با چندتا آزمون کتبی ومصاحبه شفاهی میفهمه طرف هنوز بچه است یا نه  

طلاق توی هرسنی میتونه اتفاق بیفته اما عقل یه دختر 20 به بالا با یه نوجوون 16 ساله یکی نیست. اگه شما ...

درسته، طلاق تو هر سنی میتونه اتفاق بیفته.  عزیزم من نمیگم شرایط عقلی یکسانه.  میگم همه چی به بلوغ فکری و آگاهی و مهارته فردبرمیگیرده.  سن ملاک نیست.  

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  لینک گروه مذهبی داخل روبیکا دارم که سوالات اعتقادی و.. جواب میدیم وچت میکنیم اگر خواستی درخواست بده برات بفرستم(مخصوص خانومای نی نی سایتی)

ببخشید چون در مورد آمار گفتید این آماری که من دیدم آمار طلاق در اون سن کمتره چند جای دیگم همینو دیدم که برام معتبر تر باشه

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  لینک گروه مذهبی داخل روبیکا دارم که سوالات اعتقادی و.. جواب میدیم وچت میکنیم اگر خواستی درخواست بده برات بفرستم(مخصوص خانومای نی نی سایتی)
طلاق توی هرسنی میتونه اتفاق بیفته اما عقل یه دختر 20 به بالا با یه نوجوون 16 ساله یکی نیست. اگه شما ...

علم روانشناسی تا 21سال رو هم نوجوون میدونه... اما وقتی طرف خودش دلش میخواد و میری مشاوره میگه آمادگیش رو داره و حتی روند آشنایی و انتخاب هم تحت نظر مشاور درست و حسابی و امین اتفاق بیفته دیگه به نظرتون بحثی میمونه... من تعجب می‌کنم که ما دوست داریم همه رو مثل خودمون ببینیم و گمون کنیم همه تو شرایط ما بزرگ و تربیت شدن و انسان ها هیچ تفاوتی باهم ندارن 

علم روانشناسی تا 21سال رو هم نوجوون میدونه... اما وقتی طرف خودش دلش میخواد و میری مشاوره میگه آمادگی ...

شما بچه هاتو پنج سالگی شوهر بده به من چه. شما که از علم روانشناسی هم بهتر میدونید من چی بگم...