2777
2789
عنوان

ازدواج سن کم

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 196 پست
لابدملاک طرزبرخوردیاحرف زدنشه..یاکارخونه...زیربیست وپنج ازدواج اشتباهه نوددرصد عقلانی نیست ازروی احس ...

من نمیدونم چرا همه یک خط کش دستشون گرفتند به اسم سن و همه رو با این میسنجن؟!!!! پس بلوغ عقلی و مهارت زندگی و سواد رابطه چی؟ به نظرتون این ملاک درست تری نیست؟؟؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا بخدا ۱۶ سالگی ی انتخاب رشته دبیرستان میخوایم بکنیم صد بار نظرمون عوض میشه و پشیمون میشیم و شک د ...

مشکل اینجاست که گمون میکنیم انتخاب همسر مثل انتخاب رشته یا چیزای دیگه ست که هروقت دلمون خواست میتونیم تغییرش بدیم... 

اگر با مشاوره و فکر و به دور از درگیر کردن احساست باشه دیگه مثل انتخاب رشته نمی‌بینیمش... 

اصلا بحث ساختن زندگی جدید و خانواده یک مقوله جداست... 

چون فرق داشته اینهمه کتاب برای تشکیل خانواده و انتخاب همسر نوشتن ولی راجع به انتخاب رشته اینهمه کتاب نداریم. 

متاسفانه این چیزی نیست بگی به من چه به توچه ازدواج تو سن کم اصلا خوب نیست و متاسفانه اگه رواج پیدا ک ...

چرا اینطوری نگاه میکنید؟؟ به جای ترس از ازدواج تو سن پایین، باید از نبود  مهارت و سواد رابطه و ازدواج ترسید.  چون اگه اینا رو اموزش ببینن دیگه سن بالا و پایین نداره و میتونن زندگیشون رو مدیریت کنن 

دوست پسر محض سرگرمیه قرار نیس یک عمر باهاش زندگی کنند ی مدت ارتباط دارن فوقش میبینن آدم به درد نخوری ...

دخترها به خاطر نیروی قوی احساس حتی دوست پسرهاشونم تا آخر عمر فراموش نمی کنن اما خودشون به تنهایی با هرچه پیش اید خوش اید با یکی دوست می شن 

ازدواج مخصوصا در سن پایین پشتوانه خانواده را بیشتر داره و مشورت گرفتن و تحقیق کردن و..‌ در اون انجام می شه که این موارد با بالا رفتن سن کم رنگ می شن فکر می کنیم چون مثلا ۲۵ ساله هستیم همه چیز را می دونیم و درست انتخاب می کنیم و به کسی هم اجازه رای دادن و یا اظهار نظر نمی دیم و این باعثشکست های بیشتر در سن بالای ازدواج می شه

باشه عزیزم شما دخترتو ۱۰ سالگی شوهر بده

یعنی شما می خوای بگی تجربه تلخ جدایی از دوست پسر برای چندین بار بهتر از قرار گرفتن در چارچوب زندگی با داشتن حقوق مدنی هست که اگر اشتباه هم کردی تا حدودی قابل جبران باشه؟

دوست پسر محض سرگرمیه قرار نیس یک عمر باهاش زندگی کنند ی مدت ارتباط دارن فوقش میبینن آدم به درد نخوری ...

مگه همین جور کشکیه؟ تا حالا کم دیدیم و شنیدیم که طرف با اینکه می دونسته طرفش آدم حسابی نیست و اهل هزار جور گند و کثافت کاریه ولی چون عاشقش شده و نتونسته فراموشش کنه پاشو تو یه کفش کرده که من فقط همینو می خوام؟

خوبه دختری و میدونی دخترا چقدر احساساتین و زود وابسته میشن

یعنی شما می خوای بگی تجربه تلخ جدایی از دوست پسر برای چندین بار بهتر از قرار گرفتن در چارچوب زندگی ب ...

من نه میگم دوست پسر کار درستیه نه میگم شوهر تو سن پایین منطقیه

من تا الان که ۱۸ سالمه با هیچ پسری ارتباط نداشتم چون میدونم واقعا آدم احساساتی ام و خودم آسیب میبینم و اینکه از بچگی مادرم در این باره باهام صحبت کرده بود و هرچقدر دوستام میرفتن سمت این چیزا من میدونستم کار درستی نیست 

نظر من به شخصه اینه بجای ازدواج تو سن کم که ی وقت دختر به راه بد کشیده نشه اون مادر پدر باید مسئول باشن از بچگی حواسشون به دخترشون باشه خوب و بد نشونش بدن که وقتی بزرگتر شد رفت تو جامعه خودش حواسش به خودش باشه تا هم نوجوونی خوبی رو بگذرونه هم در آینده همسر مناسب انتخاب کنه 

مگه همین جور کشکیه؟ تا حالا کم دیدیم و شنیدیم که طرف با اینکه می دونسته طرفش آدم حسابی نیست و اهل هز ...

اینکه دختره بالا خونشو داده اجاره دلیل نمیشه بیان شوهرش بدن 

قرار باشه کثافت کاری کنه خونه شوهر هم میکنه 

در کل منظورم این بود کات کردن و بلاک کردن خیلی راحت تر از پروسه چند ساله طلاقه 

من نه میگم دوست پسر کار درستیه نه میگم شوهر تو سن پایین منطقیهمن تا الان که ۱۸ سالمه با هیچ پسری ارت ...

اینکه کاملا حرف درسته عزیزم 👌به نظرم اصل اینه که فضا رو طوری فراهم کنیم که دختر نیاز به تمایلات خاص در سن پایین نداشته باشه ولی اگر شرایطی بود و عاقلانه بود مشکلی نیست ازدواج کنه اینکه دختری که تمایلی به ازدواج نداره ویا بلوغ عقلی کافی رو نداره مجبور کنیم ازدواج کنه که یک وقت راه کج نره از اصل اساس غلطه

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  لینک گروه مذهبی داخل روبیکا دارم که سوالات اعتقادی و.. جواب میدیم وچت میکنیم اگر خواستی درخواست بده برات بفرستم(مخصوص خانومای نی نی سایتی)
دختری که دوست پسر بازی میکنه رو شوهر بدن ؟ که بازم به تنوع طلبی هاش ادامه بده خووش و شوهرش و بچه و ن ...

خوب چیکارش کنن ولش کنن که بیاد بیشتر با این و اون دوست بشه ؟ اکثرا در فکر رابطه و نیاز عاطفی ان خوب شوهر بدن بره لاقل بقیه شوهر دارا از خیانت توسط اینا راحت شن 

اینکه دنبال دوست پسره فقط 

آخه اکثرا هم دنبال مرد زن دارن