2777
2789
عنوان

چطور با تنهایی خودم کنار بیام

154 بازدید | 14 پست

دلم نمیخواد وارد رابطه بشم با کسی چون تا الان خیلی ضربه خوردم و افسردگی گرفتم 

ولی بعضی وقتا باز دلم میگیره حس تنهایی میکنم دلم میخواد یکی کنارم باشه 

🥴

من همون دختر سلیطه محلمونم 😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با کسی رفیق شین…تنها بودن ازار دهنده اس مخوصا وقتی شدیدا احساسش کنین، خودتونو با کلاس های متنفرقه کتاب و ورزش سرگرم کنید ولی بازم وقتی به تنهایی علاقه نداشته باشید تا رفیق پیدا نکنید با همه کارا احساس تنهایی دارین❤️

با گذراندن دوره‌ متدهای  جدید سلیطه‌گری، برای اجرا در محله‌.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

باور کن منم خلیلی وقتا از تنهایی بغضم میگیره ولی تنهایی ترجیح بر این روابط سمی میرم..تا حالا وارد هیچ رابطه ایی نشدم چون ادم حساسی هم هستم از نظر عاطفی

میدونم سختته ولی خودت باشه :)

عزیزم تنها بودن راحت تره تا بودن با آدم اشتباهیصبر کن اونی ک خوبه پیدا بشه

دقیقا برای همین که نمیخوام دوباره دوباره با آدم اشتباهی دوست بشم میخوام تنها باشم 

ولی باز بهش فکر میکنم میترسم از تنهایی 

من همون دختر سلیطه محلمونم 😔